6 Temmuz 2012 Cuma

Aşkı Canlı Tutmak İçin Gerekli İpuçları


İlişkiniz bazen sıkıntılı dönemler geçirebilir. Çiftlerin birbirine aşkı zamanla değer kaybetmeye başlayabilir. Bu gibi durumlarda ilişkiyi tekrar canlandırmak veya canlı tutmak adına bir takım müdahalelerde bulunmam gerekiyor. Aşkı canlı tutmak adına bir takım bilgileri sizlerle paylaşmak istedik.

Çoğu ilişkinin başarısız olmasının nedeni iletişim eksikliğidir. Bu nedenle uzun, başarılı bir ilişki yaşamak istiyorsanız aranızdaki iletişimin bitmesine izin vermemelisiniz. Her konuda partnerinizle iç içe olmanız, dürüstlük ve güven konularında açık olmanız uzun ilişikilerin temelidir.  Partnerler birbirleri ile konuşurken kendilerini rahat ve açık hisettmeli.

Takdir etmek

İki ay ya da iki yıldır birlikte olmanız fark etmez. Takdir ilişkinizin dominant görüşü olmalıdır. Genellikle kadınların takdir görmedikleri için kaygılandıkları söylenir ama bu erkekler için de geçerlidir. Erkekler duygularını ifade etmedikleri için suçlanırlar. Ve bu sorun ilişki ilerledikçe daha da büyür. Erkeklerin ‘Bugün saçını çok beğendim’ ‘Üzerindeki yeni mi?’ ya da ‘Çok güzel görünüyorsun’ gibi söylemlerde bulunması partnerlerinin günlerini aydınlatmak için yeterlidir. Kadınların ise, partnerlerine ‘Çöpü dışarı çıkardığın için teşekkür ederim’ ‘Merak etme bugün çocukları okuldan ben alacağım’ gibi şeyler söylemesi partnerleriyle ilgilendiklerini göstermenin en iyi yoludur.

Sevgi sinyalleri

Uzun zamandır aynı kişi ile birlikteyseniz, aranızdaki tutku zamanla azalmaya başlar. İş, arabalar, çocuklar ve faturalar midenizde uçuşan kelebeklerin yok olmasına sebep olur. Uzun süredir birlikte olan çiftler sağlıklı bir ilişkinin en büyük sırrının tutkuyu canlandırarak, ilişkiyi taze tutmak olduğunu söylüyorlar. Kaç yaşında olduğunuzun önemli olmadığını hatırlayın. Bu tutkuyu canlandırmak için birbirinizin elini tutabilir, sarılabilir ve birbirinizi öpebilirsiniz. Bunlar günlük sorumluluklar içinde kaybolan şeylerdir. Siz kaybolmalarına izin vermeyin ve aranızdaki sevgiyi canlı tutunuz.


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder