19 Temmuz 2012 Perşembe

Bilgi Genç Sosyal Girişimci Ödülleri için Başvurular Başladı!



Düzenleyen: Bilgi Üniversitesi
Yer: İstanbul
Başlangıç: 30.04.2012
Bitiş: 19.10.2012 

Dünyada olan bitenden memnun değilsen ve kendi çözümlerini üretiyorsan Bilgi Genç Sosyal Girişimci Ödülleri için Başvurabilirsin!

İçinde bulundukları toplum için pozitif değişimin liderliğini üstlenen gençleri güçlendirmek ve desteklemek için bu yıl üçüncüsü düzenlenen BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri için başvurular başladı. 18-29 yaş arasında olan ve Türkiye’de yaşayan tüm gençlere açık olan yarışmanın son başvuru tarihi ise 19 Ekim 2012.

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından yürütülen ve International Youth Foundation (Uluslararası Gençlik Vakfı), Sylvan/LaureateFoundation (Sylvan/Laureate Vakfı) ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliği ile hayata geçirilen BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri’ne başvurular başladı.

Başvuruların www.bilgiggo.org adresinden yapıldığı yarışmada finale kalan 10 adaya 3.500 Amerikan Doları maddi/nakdi destek verilecek ve bu adaylar Youthactionnet® (Uluslararası Gençlik Vakfı), tarafından yapılan "Küresel Genç Sosyal Girişimciler" programına da başvuru hakkı kazanacak.


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder