22 Temmuz 2012 Pazar

Eski Sevgiliniz İle Arkadaş Kalmanın Yolları

Eski sevgiliniz ile arkadaş kalmak istiyor olabilirsiniz. Bunu başarmak için bir kaç ipucu var bunları bilmeniz yeterli olacaktır. Unutmayın her zaman tekrar bir araya gelme ihtimaliniz var bu yüzden ani çıkışlardan uzak durun.

Eski sevgili ile arkadaş kalma ipuçları;

1 Bırakın ayrılığın geldiğini görsün:

Ani bir ayrılık kendini terk edilmiş hissetmesine neden olacaktır. İlişkilerde pek iyi olmadığınızı ve onun daha iyilerine layık olduğunu yavaş yavaş hissettirin.



2 Sonrasında ilişkide kalın:

Arada sıra arkadaşça sıcak e-mailler atın. Böylece hem kendine güveni sağlam kalacaktır hem de her an alevlenebilecek bir kor elde etmiş olursunuz.

3 Cinsel yaşamı önemsemiyormuş gibi davranın:
O tip erkeklerden olmadığınızı gösterin. Bir süre fiziksel bir yakınlık aramadığınızı söyleyin. Bunu değiştirmek için uğraşacaktır.

4 Onu dinleyin:

Ailesi, patronu ya da yeni erkek arkadaşı ile ilgili tavsiyeler verecek birine ihtiyaç duyacaktır. Bu gibi hassas durumlar için ‘sadece arkadaşız’ kartını kullanmak her zaman işe yarayacaktır.

5 Fazla üstüne gitmeyin:

Tabii ki tekrar bir araya gelme ihtimaliniz her daim baki kalacak olsa da, bunu yanlış bir zamanda ima etmek sizden uzaklaşmasına neden olabilir.


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder