30 Ağustos 2012 Perşembe

Dünyanın En Küçük Renkli Yazıcısı


Samsung Electronics Co. Ltd, optimum üretkenlik için üstün performansı  en son teknoloji ile biraraya getiren, yeni kompakt CLP-365 serisi yazıcılarını satışa sundu.

Yeni seri, yazıcı tasarımına benzersiz bir yaklaşım getirerek, sektörde öncü oluyor.  Samsung Tasarım Ekibi tarafından benimsenen bu yaklaşıma göre olağanüstü konfor ve benzersiz kontrol özellikleri için yazıcı arayüzü ile sistem birimi birbirinden ayrılıyor. Özellikle bireysel kullanıcıların ve küçük ofislerin ihtiyaçlarını karşılama amacıyla tasarlanan CLP-365, kullanıcılara en yüksek teknolojide baskı kalitesi sunan, kompakt ve az bakım gerektiren en gelişmiş kişisel çözümü sunuyor. 

Yazıcının öne çıkan bazı özellikleri:
• Sınıfının en küçük renkli A4 lazer yazıcısı CLP-365 serisinin ebatları yalnızca 382mm x 309mm x 211.5mm.; bu sayede çalışma masalarında çok az alan kaplıyor. 

• ReCP görüntü büyütme teknolojisi, daha keskin ve canlı baskılar elde edilmesini sağlarken, dakikada 18 sayfaya (renkli 4 sayfa) kadar benzersiz hızda yazdırma özelliği de sunuyor 

• Kontrol paneli üzerinden  “Tek Tuş”la çalıştırma fonksiyonları ,anında tek dokunuşla Wi-Fi ayarları ve tek dokunuşla yazdırma özellikleri yer alıyor. 

• Akıllı cep telefonları ve tabletler gibi cihazlardan tek bir tuşa basarak kolayca yazdırmayı mümkün kılan kolay mobile print özelliği de öne çıkan özelliklerinden.

Samsung Electronics’in BT Çözümlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Joosang Eun yeni yazıcı serisi ile ilgili olarak, “CLP-365 serisi ile en gelişmiş baskı teknolojisini dünyanın en küçük renkli A4 lazer yazıcıları içinde sunarak ev-ofis kullanıcılarının yazdırma deneyimini zenginleştirmek ve üstün, çevre dostu performans sunmak istiyoruz. Yeni serimiz ile yeniliklerimizi ve müşterilerimize en son teknolojik özellikleri barındıran, daha hızlı ve üretken yazıcılar sunmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Yüksek Hızda, Gerçeği Kadar Canlı Renkler 
Samsung’un en gelişmiş renkli yazdırma teknolojisini barındıran yeni CLP-365 serisi daha keskin ve canlı baskı sonuçları veriyor. ReCP (Net Sayfa Oluşturma Motoru -Rendering Engine for Clean Pages) teknolojisi sayesinde renkli kenarların ve metin/grafiklerin netliği inanılmaz düzeyde artıyor. Yeni polimer toner de en üstün performansı elde etmek için aşırı canlı renklerde görüntü kalitesi sunuyor.

Ödüllü Maliyet Kontrol Özelliği  
Her kullanıcı için bir yazıcının olağanüstü renk kalitesi ve hızlı yazdırma özelliklerine sahip olması kadar, uygun maliyetli olması önemlidir. Samsung’un ödüllü Çevre dostu baskı teknolojisi kullanıcıların etkin biçimde yazdırma seçeneklerini yönetmelerine ve toplam maliyetlerde  %10’un üzerinde tasarruf elde etmelerine olanak sağlarken, gereksiz metinleri, görselleri ve boşlukları yazdırma işlemi öncesi sizin yerinize kaldırıyor. Sürücü içindeki eko-simülator kullanıcıların tercihlerini yaparken bu tercihleri sayesinde ne miktarda toner, elektrik ve kağıt tasarrufu sağladıklarını görmelerini sağlıyor.

Dilediğiniz Cihazdan Yazdırın –Kablosuz (Sadece wireless modeller desteklemektedir.)
CLP-365 serisi, kablosuz bağlantı ortamlarında herhangi bir USB kablosu ya da bağlantı kablosuna ihtiyaç duyulmadan yazdırma işlemini gerçekleştirebiliyor. Tek yapılması gereken kablosuz yazdırma özelliğinin devreye sokulması ve yazdırılacak işlerin yazıcıya gönderilmesi.

Yazdırma işlemi için bir bilgisayara ihtiyacınız olmadığını hayal edin. Samsung’un Easy Mobile Print özelliği ile Samsung’un ağ ve kablosuz yazıcılarından bir bilgisayara ihtiyaç duymadan yazdırma işlemi yapılabiliyor. Kullanıcılar diledikleri bir cihazdan resim, web sayfası, PDF dosyası ya da Microsoft Office dokümanlarını  yazdırabiliyor. 

Samsung MobilePrint uygulamasını kullanıcılar akıllı cep telefonlarına ya da tabletlerine kolaylıkla indirebiliyor. Uygulama Android, Windows ve iOS işletim sistemli akıllı cep telefonlarını ve tabletleri destekliyor.


Küçük ve Kolay
Teknoloji ve tasarımın uyumu sayesinde, yeni CLP-365 serisindeki yazıcılar mevcut yazıcı modellerine oranla daha kompakt ve hafif bir tasarıma sahip. %32’ye kadar daha küçük ebatlarıyla yeni serideki yazıcılar daha az yer kaplayarak, çalışma masasındaki kullanım alanından maksimum yararlanılmasını  mümkün kılıyor. 

CLP-365 serisi yalnızca küçük tasarımı ile değil, sunduğu çeşitli özelliklerle de öne çıkıyor. Bu özellikler arasında kullanımı kolay  “Tek Tuş” özellikleri dikkat çekiyor.Bu özelliklerden en önemlisi  “Tek Dokunuşta Ekran Yazdırma” Kullanıcı bu fonksiyon sayesinde ekranında gördüğünü aynen yazdırabiliyor. Yazdırma işlemi öncesinde sayfa ayarlarını düzeltme yapması gerekmiyor. 

Satış Fiyatı ve Satışa Sunulma Bilgileri
Samsung CLP-365 serisi yazıcılar 319 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Daha fazla bilgi için Samsung.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder