18 Eylül 2012 Salı

En Büyük Televizyon Türkiye 'de


Samsung Electronics 75 inçlik (189 santimetre) ES9000 LED Smart TV’yi Türkiye’de satışa sundu. 

Sınıfının en iyi televizyonu olan ES9000, pazardaki 60 inç (152 santimetre) ve daha büyük televizyonlara olan talep artışını göz önünde bulundurularak üretildi. Kırmızı altın rengi benzersiz kaplamasıyla göz alıcı bir tasarım konseptine sahip olan ES9000; Samsung’un üst üste yedinci yılındaki global televizyon pazarının lideri konumunu da sağlamlaştırıyor.

Samsung Electronics Türkiye Tüketici elektroniği Direktörü Lemi Paksoy, “Yüksek kaliteli televizyon almak isteyen tüketiciler, kalite, işlevsellik, televizyon özellikleri ve gelişmiş tasarım konularında taviz vermek zorunda kalmamalıdırlar. ES9000’i  rakipleriyle karşılaştırılamayacak kadar benzersiz kılan, bu yüksek beklentiler göz önünde bulundurularak tasarlanmış olmasıdır. ” diye konuştu.

ES9000’in, izleyiciyi tam anlamıyla saran 75 inç [189 santimetre] ekstra geniş ekranının yanı sıra 7,9 mm kalınlığındaki süper ince yuvarlak kenarlı çerçevesi, benzersiz ve zaman içinde güncelliğini kaybetmeyen tasarımı, televizyonun görünümünü mükemmel şekilde tamamlıyor. Ayrıca televizyonun dâhili kamerasının çerçevenin üst kısmında gizlenmiş olması, kullanılmadığında kameranın görünmemesini sağlıyor. Son olarak, setin tüm gövdesine uygulanan lüks kırmızı altın rengi kaplama, ES9000’i şu ana kadarki en benzersiz ve çekici Smart TV’lerden biri haline getiriyor.

ES9000 Samsung’un tüm Smart TV özelliklerine —Smart Interaction (Akıllı Etkileşim), Smart Content (Akıllı İçerik) ve Smart Evolution (Akıllı Gelişim) —sahip. bu yıl Samsung’un amiral gemisi Smart TV’leriyle birlikte tanıtılan  bu özellikler, kullanıcıya televizyonuyla daha sezgisel bir kontrol ve etkileşim ilişkisi kurma, birçok cihazla paylaşılabilen daha geniş, üstün kaliteli ve özel içerik seçenekleri arasından seçim yapma imkanı sunuyor.  En son yazılım ve donanım özelliklerine erişerek Smart TV’lerini güncelleyebiliryorlar.  Ayrıca ES9000 en yeni Smart TV özelliği olan Sound Share özelliğine sahip. Bu özellik, televizyonun ses sistemini otomatik ve kablosuz olarak Samsung’un 6 ve 7 serisi Kablosuz Audio Dock Sistemlerine bağlıyor. Üstelik ES9000 yeni bir çift çekirdekli işlemci sayesinde güncel yaşam tarzına uygun, daha hızlı ve daha kesintisiz bir Smart TV deneyimi sunuyor. Bu çift çekirdekli işlemci tüketiciye birçok uygulamayı indirme ve kullanmanın yanı sıra aynı anda web’de gezinme olanağı sağlıyor.

ES9000 bu gelişmiş Smart TV deneyimine uygun bir görüntü kalitesine sahip. Cihaz, Samsung’un Micro Dimming Ultimate ve Precision Black teknolojisini kullanıyor. Böylelikle daha zengin ve optimize renkler, daha detaylı görüntü, daha yüksek kontrast oranları ve netlik ve siyah renk seviyesinde yüzde 30 iyileşme sağlanıyor. Ayrıca en üst televizyon serilerine bile  kıyasla parlaklık seviyesinde yüzde 60 iyileşme sağlanıyor ve daha büyük ekran boyutunu ve daha yüksek izleme mesafelerini de destekliyor.


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder