1 Eylül 2012 Cumartesi

Facebook Hesabınızı Kitaba Çevirin


Facebook profilinizi, fotoğraflarınızı, durumlarınızı gerçek bir kitaba dönüştürmenin yolları burada.

Facebook'daki etkinliklerinizi, paylaşımlarınızı, içeriklerinizi ve fazlasını gerçek bir kitap haline getirmek ister miydiniz? Bu sayede Facebook'da olmayan bir arkadaşınıza veya akrabanıza hayatınızın bir bölümünde neler olup bittiğini gösterebilirdiniz. İşte kendi Facebook kitabınızı yapmanızı sağlayacak harika hizmetler.


Blurb, son senelerde Flickr ve Facebook'u temel alarak ürettiği kaliteli kitaplarla ve kartivizitlerle ününü artırdı. Blurb, yöneticisi olduğunuz Facebook sayfalarındaki fotoğrafları, profilinizi ve etiketlendiğiniz fotoğrafları seçmenize izin veriyor. Site, size 20 fotoğrafla işe başlamanızı öneriyor. Ardından daha fazla fotoğraf ekleyebiliyor ve kitap boyutunu değiştirebiliyor, isterseniz yorumları kaldırabiliyorsunuz.

Dilerseniz, kitabın bir iPad sürümünü de oluşturabiliyorsunuz. Blurb, Facebook fotoğraflarının sıkıştırılmış olduğundan orijinalleri kadar kaliteli olmayacağı konusunda sizi uyarıyor.


Social Memories, Facebook'daki etkinliklerinizi çok kolay bir biçimde gerçek bir kitaba dönüştürebiliyor. Social Memories'in Facebook uygulamasına gidip, bir tarih aralığı ayarlamanız yeterli oluyor.

Social Memories, arkadaşlarınızın nereden geldiği, en etkin arkadaşlarınızın hangileri olduğu gibi hoş infografikler ve istatistikler oluşturuyor. Bunlar, Facebook'tan alınan fotoğraflar ve diğer içerikler arasına yerleştiriliyor.

Social Memories'i yakından görmek istiyorsanız, YouTube'daki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.


Fonicle, durum güncellemelerinize odaklanıyor ve bunları temel alan bir kitap meydana getiriyor. Kitaba arkadaşlarınızın cevaplarını ekleyip eklememeyeceğinizi siz seçiyorsunuz. Kitaba dahil edilmemesini istediğiniz yılları seçebiliyor, onu daha hesaplı bir hale getirebiliyorsunuz. Kitaba fotoğrafları siyah beyaz veya renkli olarak ekleyebiliyorsunuz, ancak renkli fotoğrafların çok daha pahalı olduğunu söyleyelim.

Fonicle'ın oluşturduğu Facebook sayfasını beğenirseniz onu PDF olarak indirebiliyor ve yedek olarak saklayabiliyorsunuz.


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder