10 Ekim 2012 Çarşamba

Begeni Aldıkca Sarılan Ceket


ABD'de Melissa Chow adlı bir öğrenci, profilinizdeki her fotoğraf, video ve durum güncellemesinin aldığı beğenide sizi kucaklayacak bir ceket tasarladı.

Dünyanın en popüler sosyal ağı olan Facebook'un her geçen gün hayatımıza biraz daha yerleştiğini söylememiz sanırım yanlış olmaz. Daha önce Facebook elbisesi, arabası, yatağı, beğen askısı ve bahşiş kutusu gibi ilginç tasarımlara şahit olmuştuk. Ancak bu seferki diğerlerinden oldukça farklı.
ABD'de bir üniversite öğrencisi olan Mellissa Chow bu Facebook tasarımlarından ilham alarak "Like-A-Hug" adında profilinizdeki her fotoğraf, video ve durum güncellemesinin aldığı beğenide size sarılacak bir ceket tasarladı. Bir sosyal medya projesi olarak hayatımıza giren bu ceket, Facebook'ta aldığımız sanal beğenileri biraz daha gerçek kılmak için yapılmış.

Ceketin nasıl çalıştığına gelecek olursak, ilk olarak kullanıcının Facebook profilindeki herhangi bir beğeni cep telefonu aracılığı ile yeleğe sinyal olarak gönderiliyor. Bu sinyalden sonra yelek, hava ile şişerek vücudu sarıyor. Belli bir süre bu halde kalan yelek daha sonra eski haline dönüyor. Bu sayede ceket, Melissa Chow'un deyimiyle "Gerçek bir sarılma anındaki sıcaklığı, desteği ve sevgiyi hissetmemizi sağlıyor."


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder