11 Ekim 2012 Perşembe

Facebook 'a Yeni Bir Dügme Daha


Facebook'un "beğen" düğmesinin yanında çok yakında bir düğme daha göreceğiz...

Facebook'un "Like" yani "beğen" butonundan hepimiz haberdarız ve bu uygulamayı yerli yersiz kullanmışlığımız da vardır. Facebook şimdilerde çok "beğenilen" butonlarına bir yenisini daha eklemenin hazırlığında...

Sosyal ağ devinin test aşamasına soktuğu yeni butonunun adı "Want" olacak. Bu yeni özellik kıyafetten mobilyaya, elektronikten bilgisayar oyunlarına kadar birçok ürünü satın almak üzere istek listenize ekleme fırsatı sunuyor.

Reuters'ın haberine göre Facebook yeni özelliğini test etmek için aralarında Victoria's Secret'ın da bulunduğu yedi firmayla çalışıyor.

"Want" butonuna dair açıklamada bulunan Facebook, "Kullanıcılar beğendikleri ürünleri işaretleyip arkadaşlarıyla paylaşabilecek. Daha sonra istedikleri takdirde tek bir tıkla Facebook üzerinden o ürünleri satın alabilecekler." dedi.

Sosyal ağ devinin yeni uygulamasını değerlendiren analist Colin Sebastian, "E-ticaret, internetten gelir sağlamanın en karlı yollarından biri. Facebook'un da birbirleriyle sürekli iletişim halinde olan milyonlarca kullancıya sahip olduğunu düşünürsek, bu oldukça mantıklı bir adım." ifadelerini kullandı.

Facebook yakın zamanda hayata geçireceği uygulamaya "Collection" ismini verecek


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder