19 Mayıs 2012 Cumartesi

Hurriyet Bumerangla Kazanmaya Devam


Bumerang 'dan ilk ödeme!

Arkadaşlar bumerang 'dan ilk ödememi olağanüstü bir hızla aldım :) İnanın bu kadar hızlı ödeme alacağımı hiç tahmin etmiyordum. Ödeme talet ettiğinizde 15 iş günü deniyor ama...


17 Mayıs Perşembe günü gece ödeme talimatı verdim ve Cuma günü 15:00 gibi internetten banka hesabıma baktığımda ücretimin hesabıma aktarıldığını gördüm. Küçük kesintiler yapıldıktan sonra tabiki. Bazı blogger sahipleri bu kesintilerden hoşnut değil. Fakat bu kanunen böyle olmalı. Fiş ve fatura kesemediğiniz için kazançlarınızdan kesinti yapılması zorunludur. Abartıldığı kadarda büyük kesinti yapılmıyor. Örneğin "150 TL kazancım vardı 75 TL kesinti yapıldı!" gibi bir kaç yazı gördüm bloglarda ve facebook 'da. Bu kesinlikle doğru değildir arkadaşlar bu kadar kesinti yapılmıyor. Kısacası blogger veya web site sahibi iseniz mutlaka Bumerang 'a üye olmalısınız. (Üye olmak için tıklayın.)

Bumerang sadece para olarak kazanç sağlamıyor bize. Örneğin ben 2 hediye daha almıştım. Bir tanesi daha önce ki web sitemle katıldığım (hknclk.tr.gg | Şuan deaktif!) ve kazandığım Bumerang Dart idi. Fotoğrafını paylaşıyorum;








Bir diğer hediyem de Bumerang 'ı twitter 'da takip ettiğim için kazanmış olduğum G.Willow Wilson 'un Kahire isimli kitabı. Kitabın fotoğrafını da aşağıda paylaşıyorum;





Gördüğünüz gibi Bumerang ve kullanıcıları bir zincir oluşturmuş durumda. Ne kadar aktif olursanız o kadar kazanıyorlar, o kadar kazandırıyorlar! Varsa blog veya web siteniz hemen üye olun ve fırsatlardan yararlanın :) 

Üstelik daha ücretsiz reklam gösterileri ve kazanacağınız ziyaretçi trafini daha anlatmadım bile!  Vakit kaybetmeyin. Detayları kendiniz incelemek için tıklayın!

Görüşmek üzere...

Shout

9 yorum:

  1. Merhabalar ;
    Bende bumerang üyesiyim,link paylaşımı ve yazar kafe yazılarımı sıkça yayınlıyor ve ücretsiz gösterimler için çok teşekkür ediyorum.Fakat bir sorum olacak BUMANDS teklifi henüz almamış olmamın bir sebebi varmı ? Veya bu tekliflerin belli kriterleri varmı?
    Tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. Merhaba;
    Blogunuzun iletişim kısmından not bıraktım.

    YanıtlaSil
  3. Ben de geçen hafta ilk ödememi aldım. Bu konuda yapılan şikayetlerin asılsız olduğunu gördüm. 3 gün içinde para hesabıma yatmıştı. Ben de Elif Şafak imzalı bir kitap kazanmıştım. Kesinlikle Bumerang'ı izlemeye devam...

    YanıtlaSil
  4. Tebrikler :) İyi okumalar.

    YanıtlaSil
  5. ben yeni üye oldum şuan bronz üyeyim günlük kaç tıklama olursa bi üst üyeliğe geçebilirim?

    YanıtlaSil
  6. Tıklama sayısı sınırı yok. Özgün içerik, bol içerik eklerseniz, zamanla ziyaretçi sayınız zaten artar. Buda Bumerang 'ın gözünden kaçmaz ve sizi bir üst üyeliğe atar.

    YanıtlaSil
  7. tamam teşekkür ederim bide sizin sitenizde bitene kadar reklamı gördüm bu reklamdan bende kullanıyorum hiç ödeme aldınız mı?

    YanıtlaSil
  8. bende katılmayı düşündüm bi ara ama hala kararsızım...

    adsense de tık başı gelirde,tık başı değer seviyelerini indirmeleri beni gösterim reklamlarına yöneltti.Ama bumerag ta nasıl bir geri dönüş olur merakta ediyorum hiç kullanan arkadaşımda yok.

    Mesela sizin aylık bu sitede gelir durumuz nedir sorabilirmiyim.

    YanıtlaSil
  9. Bumerang 'da aylık sabit kazanç diye bir şey yok. Reklam verenler sizin ziyaretçi sayınızı, içeriklerinizi kısaca hareketlerinizi izliyor. Hedef kitlenizi görüyor. Ona yönde, o oranda reklam kazancı veriyor. Genelde insanlarda oluşan fikir şu. Bumerang herkese aynı fiyattan, aynı reklamı veriyor. Böyle değil. Örneğin teknoloji içerikli bir bloğa veya web sitesine sony markası reklam verirken, yemek tarifleri içerikli bir siteye arzum markası reklam verebiliyor (Markaları tamamen örnek olsun diye yazdım). Yani reklamlarda değişken kazançlarda. Sabit rakamlar yok. Dediğim gibi ziyaretçilerinizin aktifliğine, içeriğinizin güncelliğine göre reklam gelirleriniz artıyor ya da azalıyor. Herkes aynı kazanır veya hiçkimse kazanmaz diye bir şey söz konusu değil.

    YanıtlaSil