20 Haziran 2012 Çarşamba

Dünyada İlk Kez Türkiye'de Satılacak

Dünyada ilk kez Türkiye’de satışa sunulacak ZTE Grand X modeli de KVK işbirliği ile teknoloji meraklıların ilgisine sunuldu. 

KVK, dünya devi markalarla işbirliğine bir yenisini kattı. ZTE ile yapılan işbirliğinin açıklandığı toplantıda Cool, Live ve dünyada ilk kez görücüye çıkan Grand X modelleri tanıtıldı. Toplantıya ZTE Corporation Başkan Yardımcısı ve Terminal Bölümü Başkanı Mr. He Shiyou, ZTE Türkiye Genel Müdürü İsmet Gökduman ve KVK Genel Müdürü Özcan Ermiş katıldı. 

Mr. He Shiyou: “Hedefimiz dünyada ilk üçe girmek”
ZTE Corporation Başkan Yardımcısı ve Terminal Bölümü Başkanı Mr. He Shiyou, dünyada dördüncü büyük telefon üreticisi olan ZTE’nin KVK ile işbirliğinden çok memnun olduklarını belirterek firma hakkında detaylı bilgiler verdi. ZTE’nin akıllı telefon alanında öncü bir firma olduğuna vurgu yapan Mr. He, “Akıllı telefon pazarı hızla büyüyor. 2011 verilerine baktığımızda yüzde 52.63’lük artışla 15 milyon akıllı telefon üretildi. Biz de bu değişimin gerisinde kalmadık ve 2G, 3G ve 4G özellikli cep telefonları, tabletler ve mobil veri terminalleri üretiyoruz. 140’tan fazla ülkede 200’den fazla operatör ile çalışıyoruz. Hedefimiz 2015’e kadar dünyanın en büyük 3 telefon üreticisi arasında yer almak” dedi. Mr.He sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye, Doğu Avrupa Bölgesi’nde ekonomi gövdesini oluşturan en büyük pazarlardan biridir ve muazzam bir potansiyele sahiptir. Türkiye’nin önde gelen cep telefonu perakende ağı KVK ile işbirliği yaparak Cool, Live ve ilk defa Türkiye’de piyasaya çıkacak olan Grand X’i satışa sunduk.”

İsmet Gökduman: “Birkaç yıl içerisinde dünyada tüm cihazlar akıllı olacak”
ZTE Türkiye Genel Müdürü İsmet Gökduman 1998 yılında cep telefonu üretime başlayan ZTE’nin 2012 ilk çeyrek raporlarına göre toplam cep telefonu üretiminde 19.1 milyon adetle dünya dördüncülüğüne yükseldiğini belirtti. Gökduman, Amerika, Fransa ve İngiltere gibi gelişmiş ülkelerdeki satış rekorlarının ZTE’nin büyümesini bir önceki yılın ilk çeyrek rakamlarına göre yüzde 27,33 arttırdığını belirterek “2015 yılında dünyada ilk üçe girmeyi hedefliyoruz. Bunun için de Ar-Ge çalışmalarını büyük önem veriyoruz. Yıllık gelirimizin yüzde 10’unu Ar-Ge çalışmalarımıza ayırıyoruz ve bu alanda 30.000 kişi çalışıyor. Akıllı cihazların kullanımı çok hızlı bir şekilde artıyor. ZTE, Türkiye’de 2002 yılından bu yana yaptığı çalışmalarla katkılarına devam ediyor” dedi.

Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde dünyada tüm cihazların akıllı olacağını tahmin ettiklerinin altını çizen İsmet Gökduman, “2011 yılına göre yüzde 400 artış gösteren telefon üretimimiz de bunu kanıtlamaktadır. Biz de rekabet ve değişimin çok yoğun olduğu mobil telefon pazarında ZTE markalı ürünlerimizi ölçülebilir satış sonrası teknik destek hizmeti, 24 saat içerisinde müşterilerimize çözüm, yenilikçi katma değerler ile birlikte sunmayı hayal ettik. KVK'nın 2012 vizyonu, müşteri odaklı değişim stratejisi bizleri bir araya getirdi. Daha da ileriye giderek Türkiye'de bir ilk olarak ürün 'ZTE' ve satış sonrası 'KVK Powered' servis güvencesiyle markalarımızı bir araya getirdik ve ZTE-KVK işbirliği doğdu. Bu işbirliğinin pazara farklı bir vizyon ve değişim getireceğine inanıyorum” dedi. 

Özcan Ermiş: “KVK servisleri ZTE telefonlarına katma değer katacak”
KVK Genel Müdürü Özcan Ermiş atılımlarına bir yenisini daha ekleyerek ZTE ile işbirliğine gittiklerini belirterek dünya devi markanın üç yeni modelinin KVK POWERED imzası ile Türkiye pazarında satışa çıkmasından büyük gurur duyduklarını söyledi. Ermiş, akıllı telefon pazarının yıl sonuna kadar daha da büyüyeceğini belirterek “ZTE, akıllı telefon pazarında kalitesi yüksek telefon üreticilerinin en büyüklerinden biri. ZTE’nin Live ve Cool modelleri Avrupa’da yüksek satış rakamlarına ulaşarak başarısını kanıtlamış cihazlardır. Üç yeni modelden Grand X dünyada ilk kez Türkiye’de lanse ediliyor. Bu telefonlar ile tüketicilere sunulan ayrıcalıklar kendini kanıtlamış şık ve modern dizayn parlak ekran kalitesidir. Ayrıca kendi segmentinde rakiplerine göre yüksek avantaj sağlayan donanım özellikleri dışında fiyat avantajı ve KVK servislerini de içeriyor. Bu servisler de telefonlara katma değer katıyor. Bu telefonlardan toplamda 500 bin adet satmayı hedefliyoruz. Dünya devi markalarla işbirlikleri geliştirmeye devam edeceğiz” dedi. 
KVK POWERED neler içeriyor? 
ZTE’nin KVK POWERED logosuyla satışa çıkan telefonlarını alanlar, 1 yıl için 24 saat içerisinde servis güvencesi sağlayan “Jet Servis”,  garanti harici kazalara karşı telefonun ücretsiz tamir edilmesini sağlayan “Kaza Güvencesi”, hırsızlık ve kaybetme durumları için “Anti-Hırsız” uygulamasına, virüslere karşı “Mobil Güvenlik” uygulamasına, uzaktan destek sağlayan “Uzaktan Servis” uygulamasına, 5GB ücretsiz “KVK Bulut” uygulamasına sahip olacaklar. 



Bitenekadar.com
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder