1 Haziran 2012 Cuma

Evinden Çalışacak BT Öğretmenleri Aranıyor


Daha önce blogumda bahsettiğim Çizgi Tagem eğitim sitesi git gide büyümeye devam ediyor. Şimdi de beraber çalışacak takım arkadaşları arıyor. Daha önce ki çizgi tagem eğitim sitesi ile ilgili yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

İşte Sayın Niyazi Saral 'ın (TÜBİDER Bilişim Sektörü Mesleki Sınav ve Belgelendirme Merkezi Koordinatörü) konuyla ilgili açıkmalası;

Merhaba,

AB Destekli, TÜBİDER Bilişim Sektörü Sınav ve Belgelendirme Merkezi (Voc-Test) projesinde (http://www.voctest.org/) çalışmak üzere, büyük çoğunlukla evinden ve bağımsız (free-lance) çalışacak beş tane BT Öğretmenine ihtiyaç vardır. İsteklilerin bu mesaja eklenmiş excel dosyasındaki "BT Eğitim Uzmanı" taslak meslek standardını inceleyerek eleştiri yapmasını, gereksiz gördüğü maddeleri değiştirmesini veya daha iyisini yazmasını beklemekteyiz. Maddeler tamamen ilk taslak olup üzerinde Dacum yöntemi ile iş analizi yapılarak çıkarılmıştır. En iyi katkıda bulunan kişilere davet yapılacaktır.

Seçilecek 5 kişi daha sonra internet üzerinden WEB- Seminer teknikleri ile çalıştaylara katılacak, ulusal meslek standartları, ulusal yeterliliklerde ismi yazılacak, soru ve bankası çalışmalarında katkıda bulunacaktır. Bu kısmi çalışma için 2-3 aylık süreçte her bir BT Öğretmenine yaklaşık 1,000 Avro bütçemiz bulunmaktadır. İstanbul'da fiziksel bir çalıştay yapıldığından ayrıca yol ve konaklama masrafları ödenmektedir.

Başvuruda bulunmak isteyen kişilerin bu dosyayı indirerek gerekli değişiklik, yenileme veya iyileştirmeleri yaparak e-posta ile (nsaral@cizgi.com.tr) adresine göndermelerini rica ederiz. Lütfen excel formatında ve yandaki kolonu kullanarak katkıda bulunun. Tüm değişiklikleri renklendirerek işaretleyin. (Seçilemeyen ancak emek verdiği anlaşılan her katılımcıya ufak bir hediyemiz de olacaktır.)

Başvuruda bulunmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder