22 Haziran 2012 Cuma

İlk Buluşmada Bunları Yapmayın


İlk kez konuşma fırsatı bulduğunuz kadın üzerinde kötü bir izlenim bırakmak istemiyorsanız, yapmamanız gereken bazı hatalar var. Onunla tekrar görüşmek istiyorsanız dikkatli davranın. Erkeklerin ilk görüşmede yaptığı 5 hatayı size maddeler halinde veriyoruz.

İşte yapmamanız gereken o 5 hata;


1- Eski sevgililerden bahsetmek

Ne zaman bardaki ateşli bir hatun hakkında konuşmaya başladığında, bazı kişisel duygularını ortaya saçmanın iyi bir fikir olduğunu düşünebilirsin. Nasılsa, bu bir kadınla yaptığın konuşma, kadınlar hassas, duygusal, geveze kişilerdir ve duygularından korkmadan bahseden erkeklerden hoşlanırlar. Bu her ne kadar doğru olsa da, eğer konuşma eski sevgililer, kötü ayrılıklar gibi ağır konulara yönelirse, ilk izlenim için kötü bir etki bırakabilirsiniz çünkü ilk konuşmada yapılıcak beş hatadan birini yapmış olursunuz. İlk konuşmanın eğlenceli, hafif ve merak uyandırıcı olması gerekir.

2- Paradan bahsetmek

Kadınların mevki sahibi ve varlıklı erkeklerden hoşlandığını biliyoruz. Kırmızı Ferrari kullanan erkekleri çekici bulduklarını görmüşsünüzdür. Fakat sizi bir sonraki Donald Trump yapacak yeni projeleriniz onun Cumartesi akşamı votka shotları eşliğinde konuşmak istediği konu mu? Hayır. Kendi borunu öttürmekten ve masada para hakkında konuşmaktan kaçın (onun içkisini ödemeyi teklif etmediğiniz sürece) çünkü bu sizi kibirli ve kendini beğenmiş biri gibi gösterir – ve bu da bir konuşma hatasıdır.

3- Flört hareketlerinizle onu boğmak

Bir kadına yaklaştığınızda sevimli ve çapkın taktikler kullanmalısınız. Ve bu hareketlerin orjinal  olması gerekir. Böylece diğer adamlardan bir farkınız olur. Bunu dürüst bir şekilde yaparsanız övgüleriniz hatırlanacaktır.
Kaçınmak isteyeceğiniz birkaç konuşma hatası daha…

Dalkavukluğun sizi bir yer götüreceğini sanmayın çünkü kadınlar hemen anlarlar. Sertçe üzerine gitmeden doğal bir konuşma içine girin. Gördüğünüzü takdir ettiğinizi bilmesini ama aynı zamanda onun hakkında gördüğünüzden daha fazlasını öğrenmek için meraklandığınızı bilmesini gerekir. Çabalarınıza karşılık vermesini sağlamak için en iyi yol onunla konuşmak istediğinizden emin olmasıdır.

4- Gözünü arkada bırakmak

Göreve fazlasıyla odaklanmak (Görevin: İyi bir etki bırakmak ve gecenin sonuna kadar telefon numarasını alabilmek) gözünün önündeki ormanı ağaca bakmaktan görememeye benzer.  Demek istediğimiz şu, eğer sürekli uygulayacağın yöntem hakkında düşünürsen karşındaki ile ilgili önemli ayrıntıları kaçırabilirsin. Sonuçta bir avcı hedefini belirlemeden önce avı hakkında bilgisi olmalı mı? Bu durumda avın senin tarafından dinlenmek ve onaylanmak ister. Bu yüzden sen biraz sessiz ol ve konuşmasına izin ver. Bir bayan laf kalabalığı yapan bir erkekten değil aksine her zaman kendisini dinlemekten hoşlanan bir erkekten daha fazla etkilenecektir.

5- Misafirliğini uzatma

Hamleni yaptın, konuşma yolunda ilerliyor ve o kadar iyi zaman geçiriyorsunuz ki tamamen teslim olmuş durumdasın. Sonrasında ne olacak? Konuşmayı tükettiniz, saatine bakıyor ve gidiyor, ayrıca dönmesi için hiçbir neden yok çünkü sizde onu cezbeden bir gizem yok. İnsanların çoğu zaman sahip olamayacaklarını istemeleri bilinen bir gerçektir– kazanılan çok kolay birşey verin, siz kendinizi tanıtana kadar onlar ilgilerini kaybederler. En iyi strateji konuşmayı zamanından önce bitirmektir. İlgisi en üst noktadayken, arkadaşlarınız sizi bekliyormuş gibi davranın. Konuşmanın iyi yerlere gittiğini düşünüyorsanız bu zor olabilir ama işinize yarayacaktır. Merak içinde ve ikinci bir konuşma için sabırsız bir şekilde kalacaktır.


Bitenekadar.com
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder