15 Haziran 2012 Cuma

İstanbul'da Ki Google


Google 'da çalışmayı herhalde hayal etmeyenimiz yoktur :) İnternette aratarak çalışma ortamlarının hareketliliğini, ilginç ve zevkli dizaynını görmeyen de yoktur herhalde. 

Hürriyet gazetesinin yazarı Selim Öztürk "İstanbul'da ki Google" başlıklı bir yazı yazmış;

"Google Türkiye, geçtiğimiz aylarda Levent'teki yeni binasına taşındı. Türkiye'nin dört bir yanından esinlenerek tasarlanan ofiste salıncağa ve bisiklete binenlere rastlıyorsunuz.

Google'ın İstanbul'daki yeni ofisini ziyaret ettim. Ama ofis dediğime bakmayın. Salıncakta sallanan çalışanlardan bisiklete binip masasına gidenlere kadar Google Türkiye ofisi, oldukça renkli bir ortama sahip. 

Google'ın Mountain View'daki merkez binası, YouTube ve Facebook'un çalışma ortamları milyonların hayalini süslüyor. Google çalışanları çocukluklarını yeniden yaşıyorlar, direkten kayarak aşağı iniyorlar, salıncakta sallanıyorlar. Bununla da yetinmiyor, içinde masaj koltuğu bulunan özel odalara giriyorlar; perdeyi kapattıklarında o an tamamen onların artık.  "

Selim bey birde gezerek fotoğraflarını çekmiş. Buradan ulaşabilirsiniz. Fotoğraflara baktıkça insanın içinde ki çalışma isteği fışkırmıyor değil hani :) Fakat Google 'da çalışmak öyle basit bir iş değil. Daha önce; "Google'da Çalışacak Kadar Zeki Misiniz ?" başıklı açtığım konuya bir göz atmanızı öneririm :)



Bitenekadar.com
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder