22 Haziran 2012 Cuma

Kadınların Duymak İstediği İltifatlar


Kadınları etkilemenin en etkili yollarından birisidir iltifat etmek. Ona sevginizi göstermek adına gün içerisinde iltifatlarda bulunabilirsiniz. İnanın bu aşkınızın daha da yücelmesini sağlayacaktır. Her kadın güzel sözler duymayı ister tabii ki bu sözlerin sevdiği erkeğin dudakları arasından çıkmasını diler. Üstelik iltifatlar sayesinde bazen istediklerinizi de farkında olmadan yapacaktır. Örneğin, bir önceki elbise seni Marilyn Monroe gibi gösteriyordu bence onu almasın dersiniz ve alır  İşte bu kadar basit. İlişkilerinizi bu şekilde hem rutine dönüşmekten kurtulur hem de uzun soluklu olur. Tabii arada biz erkeklerinde iltifat duymaya ihtiyacı vardır. Buradan kadınlara da sesleniyorum.. Bencil olmayın. 

Peki kadınlar en çok hangi iltifatları duymak istiyor? Bu konu üzerine Elle dergisinin yaptığı araştırmadan örnekler verelim.

Sen olmasaydın, seni icat etmek isterdim.
Parmağını kahvemin içine sokar mısın? Şekerim yok da.
Seni tanıdığımdan beri daha da güzelleştin.
Annemden daha güzel yemek yapıyorsun.
Hiç kimseyi daha senin kadar seksi ütü yaparken görmedim.
Sensiz bir saniye, sonsuzluk gibi geliyor.

Şimdi bunları okuyupta ne gerek var kardeşim bu kadar lightlığa demeyin. Hayatınızda sizin seçtiğiniz çok az insan oluyor. Ne ailenizi siz seçiyorsunuz, ne de arkadaşlarınızı. Doğduğunuz ve yaşadığınız çevre sizin adınıza bunları önceden seçiyor zaten. Hayat size sadece sevdiğiniz kadını seçerken yardım etmiyor. Tüm kuralları öğretiyor ve seçiminizi yapmanızı bekliyor. Birlikte en güzel zamanlarınızı geçirdiğiniz o kadını siz seçtiniz, öyleyse değer verin. Unutmayın kadınlar bu konuda çok hassaslar bazen küçük bir iltifat onların göz yaşlarını silmesine yetiyor.

Kendi iltifat sözcüklerinizi kullanın. Zor değil kısa bir süre içerisinde bu konuda yeterli düzeye geleceksiniz. 

İltifatın da bir sınırı var tabii. Eğer ilişkiniz tam olarak başlamadıysa çok fazla iltifat etmeniz onun sizden uzaklaşmasına neden olabilir. Her şeyin bir dozu var ne çok eksik ne de çok fazla verirseniz yan etkileri ile karşılaşırsınız. Orta noktayı bulmanız için biraz ayrılık acısı çekmeniz şart.



Bitenekadar.com
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder