1 Temmuz 2012 Pazar

Kendini Özleten Erkekler

Farz edin ki çıkmanın ilk safhalarında, bir kadın size muhteşem bir etki yaratmanız için fırsat sunuyor. Bu süreyi iyi kullanmaya bakın. Çıkmanın hilelerinden biri de bir kadının onun ilgisine umutsuzca ihtiyacınız olmadığınızı görecek kadar ilgili kalmasını sağlamanızdır. Çiftler arasında paylaşılan balayı aşamasının cezbedici etkisi genellikle keyif vericidir. Temponuzu düşürmek için elinizden geleni yapın. Hakimiyeti elinize alın ve daha fazlası için geri gelmesini sağlayacak şekilde bir mesafe bırakın. Sizi özlemesini sağlayın. Bir kadına sizden bir parça ve kendinizi sunmak, eğer bu noktaya gelene kadar ekmek kırıntıları ile beslenmişse, kısa bir süre içinde muhtemelen ilgisini arttıracaktır.

Başlangıçta müsaitlik durumunuzu sınırlandırmak da onun gözünde değerinizi arttıracaktır çünkü bu, bağımsızlık duygunuz olduğu anlamına gelecektir. Sürprizler ve gizem onun sürekli sizinle ilgilenmesini sağlayacaktır. Onunla vakit geçirmek için “yoğun programınızdan vakit ayırarak” hayatınızda bir gelişme olduğunu göstermek kendisini özel hissettirecektir.

İşte size sizi özlemesini ve daha çoğu için geri gelmesini sağlayan bazı ipuçları:

Bir hayatınız olsun

Eğer harcayacak aşırı boş vaktiniz varsa, bu boşluğu hobiler ve aktiviteler ile doldurmanız özellikle tavsiye edilir. Bu onu arama ve onunla vakit geçirme isteğinizi en aza indirecektir. Unutmayın, onun dışında ilgilendiğiniz başka şeyler olması, “benimle” herşey yolunda zamanının geldiği izlenimini verecektir. İlişkinin başlangıç evrelerinde aşırı bağlılık çıkmanın kuralları kitabındaki bir numaralı canlandırıcı unsurdur ve kesinlikle sizi özlememesini sağlayacaktır.


Onu düşünüyorsanız sizi merak etmesini sağlayın

Bir kadını gece dışarıya çıkardığınızda, evine güvenli bir şekilde ulaşıp ulaşmadığını sormak için aramanın dışında, sakın ertesi günün randevusunu detaylıca konuşmak için aramayın. Bırakın romantizmin içinde kalsın ve bir sonraki buluşmanızın nasıl olacağını hayal ededursun. İki veya üç gün sonra aramak iyidir çünkü onu düşündüğünüzü bilmesini sağlar. Ayrıca, bırakın bir sonraki randevunuza davet etmek için zamanınız kalsın. Görüşmelerinizin arasına zaman girmesi sizi özlemesini sağlamak için temel adımlardan biridir. Sizi özlemesini sağlamak için daha birçok ipucumuz var…

Telefon görüşmelerinizi sınırlayın

Bir kadını ilgili tutmanın olgun yolu müsaitliğinizi sınırlamaktır. Tüm aramalarına cevap vermekten kaçının ve acil olmayan bir mesaj bıraktığında, onu aramak için birkaç saat bekleyin (aynı şey yazılı mesajı için de geçerli). Fakat hr zaman nazik olun ve bir şekilde aramalarına cevap verin. Dikkatini çekmek ile ilgisiz görünmek arasındaki ince çizgiyi aşmamak konusunda dikkatli olun eğer ilgilenmiyorsanız, sizi özlemesini sağlayamazsınız.

Onunla geçirdiğiniz zamanı sınırlandırın

Hızınızı ayarlamanın önemi size aşırı gelmemeli çünkü bunu yapmak aşkın doğal olarak gelişmesine yol açacaktır. Bunu yapmanın en iyi yolu kendinize 2-3 aylık bir program çıkarmaktır. Birlikteliğinizin ilk iki veya üç ayı boyunca onunla sadece kısa buluşmalar yaşayın, örneğin akşam yemeği, sinemada bir film veya bir sanat gösterisi. Basit ve tatlı olsun; sadece onu güzel sözlerle cezbedecek ve yaratıcılığınızı sunacak kadar gösterin. Hafta sonları çiftler arasında yakın alışveriş için ayrılmıştır. Bu arada, bir hafta sonu yaşantınız olduğu izlenimini verin ve hafta içlerini sizi özlemesi için kullanın

İlk randevu can çekişmeleri

Bir buluşma sonrasında sizi evine davet etmesini beklemek tavsiye edilmez. İlişkinizin bu aşamasında bir geceyi gereğinden fazla uzatmak gerekli değildir. Eğer uzatırsanız, kendinizi balayı evresinde bulma riskiyle karşılaşırsınız.

Nazikçe evine kadar eşlik edin, sonra da çabucak ayrılın. Bu o ana bir kapanış getirir ve sizi özlemesi için ona bir fırsat sağlar.

Tüm davetlerini kabul etmeyin

Davetlerinin birkaçını reddedin, özellikle arkadaş grubu ile olanları. Unutmayın, sosyal bir takviminizin olması onunla bir ilişkiniz olursa bu ilişkide sizin sadece eğlence kaynağınız olmayacağı izlenimini verir.

Beni arzulamanı istiyorum

Bu ipuçlarının hepsi bir kadının sizi özlemesini veya sizi bir sonraki görüşü için kelebekler gibi çırpınmasını  ve bunu beklemesini sağlamak için. Ve bu ipuçları bir kadını tanımanın ilk aşamaları boyunca gerçekten mucizeler yaratır. Unutmayın, ilişki geliştikçe kendinizi ait bir hayatınızın olması gerekir. Boşluk, genellikle iletişimsizlik ile karıştırılsa da, bir kadına kendisi olması, kendi ile olmasını sağlar ki ileride bunun size faydası dokunacaktır. Kim bilir, onunla olan ilişkinizin süresini bile uzatabilir.
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder