16 Haziran 2012 Cumartesi

Twitter Mobile Ücretsiz Oluyor


Turkcell kullanıcıları, Twitter Zero kampanyası kapsamında, Twitter'ı 15 Haziran'dan itibaren cep telefonlarından ücretsiz kullanabilecek.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Turkcell, Twitter Zero kampanyasıyla internet dünyasının en önemli platformlarından birini ücretsiz kullanma olanağı sunuyor.

Turkcell'liler, 15 Haziran'dan itibaren ''mobile.twitter.com'' adresine girdiklerinde 3 ay boyunca internet için hiçbir ücret ödemeden cep telefonlarından Twitter'a bağlanabilecek.

Bireysel ve kurumsal tüm Turkcell müşterileri, mobile.twitter.com üzerinden Twitter'a kaydolabilecek veya kendi hesaplarına erişerek Twitter gündemini takip edebilecek.

Turkcell'liler, Twitter Zero kampanyası süresince ücretsiz tweet atabilecek, sevdiklerini takip edebilecek ve böylece dünyayı ceplerinde taşıyabilecek. Twitter'da yer alan fotoğraf ve linklere ulaşmak isteyen kullanıcılar, önce ücretsiz kampanya kapsamının dışına çıktıklarına dair bir uyarı mesajı ile karşılaşacak, eğer isterlerse erişime devam etme seçeneğine sahip olacak.


Bitenekadar.com
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder