3 Temmuz 2012 Salı

Kadınların Erkeklerden Daha İyi Yaptığı Şeyler


Erkeler! her alanda iyi olduğunuzu düşünmeyin. Kadınların biz erkeklerden daha iyi yaptığı şeyler elbette olacaktır. En azından bunların neler olduğunu bilelim de her an her şeye hazırlıklı olalım. Şimdi neymiş kadınların bizden daha iyi yaptığı şeyler dediğinizi duyar gibiyiz. Öyleyse vakit kaybetmeden açıklayalım.

Kadınların erkeklerden daha iyi yaptığı şeyler;

1) Uzun saç

Erkekler üç nedenle uzun saç kullanırlar: Antonio Banderas gibi gizemli bir görünüm vermek, Johnny Depp gibi asi bir imaj yaratmak ya da sadece ‘uzun saçlı’ statüsüne sahip olmak. Bu adamlar, şekillendiricilere 40 TL ödeyen herhangi bir kadından daha paspal bir saça sahip olmak için 80 TL para harcarlar.

2) Fikir değiştirme

Büyük ekonomist John Maynard Keynes “Gerçekler değiştiğinde, ben de fikrimi değiştiririm” diyor. Taktiksel esneklik felaketleri önlüyor, pokerde kazandırıyor ve ilişkilerin ömrünü uzatıyor. Bu, aynı zamanda dışarı çıkmadan önce üç farklı kıyafet deneyeceği anlamına da geliyor.

3) Ağlamak

Erkekler tutumlu ve isteksizce ağlarlar. Kadınlar ise bu silahı herhangi bir yerde, zamanda ve mekânda kullanabilirler. Üzgün olmaları bile gerekmez. Gözlerinden düşen damlalar onları hemen beladan kurtarır ve en önemlisi tüm öfkenizi bir hortum gibi emer. Soğukkanlı olun.

4) Şeker yemek

Baharatlı yiyeceklerde kimse sizin elinize su dökemez ancak tatlı geldiğinde onunla yarışamazsınız. Siz dişlerinizde biriken asitleri tüm gerçekliğiyle hissederken o, birkaç saniye içinde tatlıyı bitirmiş olacaktır.

5) Kin tutmak

Erkekler öfkeden kudurabilirler. Kadınlar ise böyle durumlarda sakindirler. Sonuç, mafyanın bile nedenini tam anlayamayacağı uzun vadeli planlar olacaktır. Hani bir arkadaşınız dört yıl önce sevgilisini aldatmıştı ve olay olmuştu. Bunu hatırlamayanlar sadece sen ve arkadaşın…

6) Giyinmek

Onların elinde, asla giyilemeyecek bir kıyafet bile sihirli bir kostüme dönüşebilir. Kim Kardashian’ın giydiği bir paraşütçü kıyafeti, onun hatlarıyla bir libido trafosu haline gelebilir.


7) Alışveriş yapmak

O kendini markalar havuzuna sırt üstü bırakıp, suyun tadını çıkartır. Sizin buna eşlik etmeye çalışmanız komiktir. Kendinizi 40 yaşında, bir amacı olmayan hamburgerci kasiyeri gibi hissettirebilir.

8 ) Diyalogları hatırlamak

Dün ne yediğimizi zor hatırlarken, karşınızda üç sene önce söylediğiniz şeyleri hatırlayıp herhangi bir kavgada bunu yüzümüze çarpan bir cinsin olması hepimiz için korkutucu.

9) Diğer kadınlardan nefret etmek

Özellikle bolca dudak kalemi kullanan, konuşmalarıyla erkekleri tekellerine alan ve söylediğiniz her şeye gülenler, diğer kadınlardan nefret etme işini en iyi becerenler yine kadınlardır.

10) Cesaret

Çocuk doğururken vücuda neler olduğunu biliyor musunuz? Ya da estetik ameliyatlardan sonra? Hiçbir hastalığınız olmadan, bilerek ve isteyerek kendinize bunları yapabilir misiniz? Gerçekten?
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder