18 Aralık 2012 Salı

Twitter Fenomeni Yarısmada ilk Soruda Elendi





Atv 'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını bilmeyen yoktur artık. İşte bu yarışmaya geçenlerde kendisini twitter fenomeni diye lanse eden, twitter 'da çok fazla takipçiye sahip olmak çok büyük bir olaymış gibi gösteren Mustafa Misir isimli arkadaş ilk soruda elenince alay konusu oldu :)

Aşağıda bir video izleyeceksiniz. Kendisinden okadar emin, genel kültürüm çok iyidir! diye bahseden Mustafa Misir ismli arkadaşın elendiği soru ise şu;

'Birçok işin aynı anda yapılmasıyla oluşan sıkışık durum' ifade edilirken, dokuz ayın hangi gününün bir araya gelmesinden bahsedilir? sorusuna "pazartesi" yanıtını verdi ve elendi.

İşin daha garip tarafı ise daha önce bu yarışmaya katılan bir twitter kullancısına özürlü sıfatını yapıştırmış, fakat o özürlü dediği yarışmacı Fatma B. AYmaz 30 bin TL kazanmıştı :) Hatta bununla da yetinmemiş özürlü kontenjanından almışlardır onu falan filan gibi çok daha ağır ithamlarda bulunmuştu. Eee Allah 'ın sopası yok Mustafa Misir :) Genel kültürünün gelişmeye ihtiyacı olduğu gibi bence biraz ahlak kısmını da geliştirmen lazım. Ha bu arada! Eğer bu yarışmadan sonra twitter takipçilerinde azalma meydana geldiyse buraya tıkla ve zaten kullanmış olduğunuz takipçi kazanma uygulamalarından takipçilerini tamamla :)



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder