6 Mart 2013 Çarşamba

Dünyanın En Zevkli 6 isine Eleman Aranıyor





Avustralya Turizm Ofisi'nin "Dünyanın En İyi İşi" isimli tanıtım kampanyası kapsamında 6 kişiye turist gibi yaşayıp sembolik işlerle 100 bin dolar para kazanma imkânı verilecek.

Avustralya 'da çalışmaya ne dersiniz ? Avustralya 'da 4 yıl önce Queeensland eyaletinde küresel ölçekte düzenlenen "Dünyanın en iyi işi" promosyon kampanyasına gösterilen ilgiden oldukça memnun kalınmış ki bu sene daha büyük ölçekte düzenlenmesine karar verilmiş. Dünyanın en zevkli 6 işi diye televizyonda duyurulunca ilgimi çekmişti. Neymiş bu dünyanın en zevkli 6 işi diye merak uyanında bende daha detaylı okuyup yazmaya karar verdim. Açılan pozisyonlara seçilenlerle 6 aylık sözleşme yapılacak ve her elemana 100 bin dolar maaş verileceği kısmıda en iştah kabartan yeri :)

İşte dünyanın en zevkli 6 işi;

Eğlence şefliği; 

Eğer tam bir eğlence insanıysanız bu iş tam size göre başlayan tanıtım yazısında New Sounth Wales eyaletinde Sydney merkezli açılacak olan bu pozisyonda yapacağınız iş festivallere katılıp deneyimlerinizi, düşüncelerinizi ve çektiğiniz fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi twitter 'da paylaşmak (Başvursam buna vururdum :P)

Doğa gezginliği;

Doğa deyince Avustralya 'nın görkemli kalyonları geldi benim aklıma hemen. Burada ki göreviniz ise kalyonlarda, çöllerde ucu bucağı belli olmayan arazilerde safari yapmak, oranın yerli halkıyla tanışmak. Bunun da yapılabilitesi oldukça yüksek değil mi ?

Park koruyuculuğu;

Queensland 'da işe başlayacak eleman su sıcaklığını kontrol etmekle görevli. Mercan kayalıklarını ve sahili gözetim altında tutmakla görevlendirilecekmiş. 

Vahşi hayvan bakıcılığı;

Hayvan sevenler için oluşturulmuş bu bölüm ise tamamen vahşi hayvanlarla ilgili. Yunuslarla yüzecek, kanguruları uyandıracak ve diğer hayvanları vahşi ortamlarında besleyeceksiniz. (Bu sıkar biraz.)

Kent fotoğrafçılığı;

Eline fotoğraf makinesi alıp 5 6 tane fotoğraf çekip altına hemen xxx photography yazan arkadaşlar için kaçırılmayacak iş. Biliyorsunuz bizim ülkemizde 5 fotoğraf çektin mi profesyonel fotoğrafçısın! Göreviniz Melbourne 'da 6 ay boyunca yaşayacak ve yaşam rehberinizi çıkaracaksınız.

Lezzet ustalığı;

Benlik bir bölüm daha. Batı Avustralya 'da şarap bağlantılarını ziyaret edip ürünleri yerlerinde tadacaksınız. En ünlü restoranları gezip yemeklerin tadına bakacak ve sonuçları yazacaksınız hepsi bu kadar :)


Çeşitli basın bültenlerinden derlenmiştir.


Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla! 



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder