10 Nisan 2013 Çarşamba

Uygulama Önerisi; Real Trucker LM 3D





Simülatör oyunlarını seven var mı ? :) Hard Truck oyununu oynamayanlar varsa bile adını bir şekilde mutlaka duyuran bu oyunun benzeri Real Trucker LM 3D 'den biraz bahsedelim bu yazıda.

Real Trucker LM 3D Android için yazılmış bir Tır Simülatör oyunu. Türkiye 'nin 3 ilinde (Şimdilik, Ankara, İstanbul, Edirne) sahip olduğunuz tırla römorklar taşıyarak para kazanıyorsunuz. Bir çeşit nakliye oyunu diyelim. Para kazandıkça daha yeni tır modelleri alarak oyunu güzelleştirebiliyorsunuz. Uzun mesafe sürüşünün keyfini çıkarıyorsunuz. Android tablet ve telefonlarınızla oynayabilirsiniz. Uygulama ücretsiz. 

Biraz teknik özelliklerinden bahsedelim;

- Real Trucker LM 3D Türk yapımıdır.
- ARM 6 işlemcili cihazları destekler.
- Türkiye'nin üç şehri (Edirne, İstanbul, Ankara/Polatlı)
- Dört tır (dört çekerli de dahil!)
- Dokuz yük çeşidi
- Uzun sürüş mesafeleri (gerçekten uzun)
- Gerçekçi fizik
- Far, lastik izi, egsoz dumaı gibi oyun efektleri
- Yedi kamera açısı (sürücü kamerası da dahil)
- Gerçekçi tır davranışı
- Optimize edilmiş verim
-Tam interaktif oyun denetimleri
- İnteraktif yükleme menüsü
- Hoş motor sesleri

Sistem Gereksinimleri;

-800 Mhz ARM 6 İşlemci
-256 MB RAM
-Çoklu dokunmatik ekran
-En az 480x320px ekran çözünürlüğü
-3D Grafik desteği


Oyun henüz gelişme aşamasında olduğu için yukarıda yazdığım gibi sadece 3 şehir arasında seyahat ediyorsunuz. Trafik ışıkları bulunmuyor. Yani bir trafik söz konusu değil. En büyük eksiği de başka araçların olmaması. Bu biraz sıkıntı oluyor ama geliştirildikten sonra harika bir oyun olacak. Tırların grafikleri oldukça iyi. Şehirlerin içerisine girdiğiniz de camiilerin olduğunu görmekte oldukça güzel. Yön levhaları ve haritası ile gideceğiniz istikameti bulmakta zorlanmıyorsunuz. Bunun dışında benzininizin bitmesi, farlarınızı yakıp sürme imkanınızın olması da oyunu güzelleştiriyor. Oyunu buradan inceleyebilir, indirebilir, diğer kullanıcıların yorumlarına ve oyunun görsellerine ulaşabilirsiniz..

İşte oyunun tanıtım videosu;





Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla!



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder