2 Haziran 2014 Pazartesi

Yapmanız Gereken Ücretsiz Harika Aktiviteler

Boş vaktiniz var ve nasıl değerlendireceğiniz hakkında fikriniz yoksa şüphesiz bu yazıda kendiniz için eğlenceli bir şeyler bulacaksınız. İşin en eğlenceli kısmı ise aşağıda yazanların hepsinin ücretsiz olması! :)

Başlayalım;


1) ÜniversitePlus 'ın birbirinden kaliteli, ücretsiz eğitimlerine katıl!




Birbirinden değerli üniversitelerin (Aydın, Boğaziçi, Bahçeşehir, İstanbul Bilgi Uni vb..), değerli hocalarının katılımıyla hayata geçirilen, tamamen ücretsiz ve online olarak katılmanız için hazırlanmış eğitimlere katılabilirsiniz. 6 hafta sürecek eğitim sonunda hemen katılım belgesi alabiliyorsunuz.Bunun dışında eğer sertifilka almak isterseniz(Ücretli), final sınavına katılıp, başarılı olduktan sonra kaydınızı yaptırarak alabilirsiniz.

Eğitimlerden bir kaçı;

E-Ticaret ve İnternet Ekonomisi
İş Dünyası İçin Veri Bilimi
Sosyal Medya Stratejileri
Android 'e Giriş
Uluslararası Muhasebe Standartları
Java SE - Standart Edition
Başlangıç Seviyede İngilizce
İçerik Stratejisi
Vinyasa Yoga

Eğitimlerden istediğinizi alabileceğiniz gibi, hepsine de katılabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde daha fazla eğitimin yer alacağını düşünüyorum. Siteye buradan ulaşabilirsiniz. Bu arada hatırlatayım! Final sınavı test değil klasik sınav. O yüzden dersleri dikkatle takip etmenizi tavsiye ederim. Ben ters köşe oldum mu olmadım mı sınavların sonucu açıklanınca göreceğiz! :)


2) Açık hava konserlerine katıl!




İstanbul Şişli ’deki Trump Towers Alışveriş Merkezi ’nin teras katında hizmet veren Trump Cadde, 7 Haziran – 23 Ağustos 2014 tarihleri arasında her Cumartesi ücretsiz konserler sunmaya hazırlanıyor. Katılarak güzel vakit geçirebilirsiniz.

Konser programı;

07 Haziran Mabel Matiz
14 Haziran Feridun Düzağaç
21 Haziran Kolpa
05 Temmuz Malt
12 Temmuz Umut Kaya
19 Temmuz Tnk
02 Ağustos Redd
09 Ağustos Mehmet Erdem
16 Ağustos Koray Candemir
23 Ağustos Aylin Aslım

Adres; Mecidiyeköy Yolu Caddesi, No:12 Şişli, 34388 İstanbul Tel: (0212) 348 7867


3) Arkadaşlarınla Kapış!




Akıllı telefon ve tabletlerde kelime oyunu oynamayı seviyorsanız, bu uygulama hoşunuza gidebilir. Kelimetre adlı bu yeni uygulamada, kullanıcılar verilen süre içerisinde, oyun panosunda ki harflerden kelimeler oluşturarak en yüksek puanı almaya çalışıyorlar. Herhangi bir rakiple karşılaşabileceğiniz gibi, kendi arkadaşlarınızla oynayabilir veya birden fazla kişi davet ederek, grup şeklinde de oynayabilirsiniz.

Uygulamaya AppStore ve Google Play platformlarından ücretsiz ulaşabilirsiniz.


4) Define aramak hoşuna gider mi?




Şaka yapmıyorum! :) Uzun süredir faaliyette olan ama bir çoğumuzun maalesef haberi olmadığı, Geocaching oyununu oynayarak, tabiri caizse bir define avcısı olabilirsiniz. Üzerinize rahat bir şeyler giyin, akıllı telefonunuzu yanınıza alın ve dışarıya çıkın. Şehrin çeşitli yerlerine saklanmış kutuları bularak güzel vakit geçirebilirsiniz.

Peki saklanmış kutuların yerleri nerede? Nasıl bulacaksınız?

Bu ve buna benzer soruların hepsinin cevabına, oyunun Facebook Türkiye sayfasından ulaşabilirsiniz. Ben bulamam, ben yapamam demeyin. Dünya üzerinde 2 milyondan fazla saklanmış kutu bulunuyor. Oldukça keyifli vakit geçireceğinizden şüpheniz olmasın! :) Şanslıysanız eğer, bulduğunuz kutucukta ufak bir hediye de sizi bekliyor olacak.



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder