22 Nisan 2015 Çarşamba

İşiniz için doğru sunucu: Dedicated mı, Cloud mu, Hybrid mi?


İşinizin hızına ayak uydurabilecek, tüm yükünü taşıyabilecek, en önemlisi işiniz ile aynı kafada olacak sunucuyu kurgulamak kolay iş değil. Bu konuyla ilgili kafanızda bir çok soru dolaştığını biliyoruz:

“Kiralasak mı, satın mı alsak?”, “Ucuz fiyat düşük performans mı demek?”, “Yedekleme yapısı nasıl olmalı?”, “Hangi lisansları almak lazım?”, “Yapılacak yatırım, işi ne kadar süre taşıyacak?”, “Sunucuyu kim yönetmeli?”, “Peki ya bilgi güvenliği?” gibi...

Tüm bu sorulara doğru cevapları bulmanın yolu, işi bir bilene sormaktan geçiyor. Bu işin bir bileni ise, yetkinliğini kanıtlamış, deneyimli bir Veri Merkezi.

Türkiye’de ilklerden biri olan Radore, doğru sunucu kurgulama aşamasında potansiyel müşterilerine özel yaklaşım geliştiren bir Veri Merkezi.

Radore’nin amacı müşterisinin işi için doğru sunucuya, müşterisiyle birlikte karar vermek.
Radore Veri Merkezi’nin çözüm odaklı bu yaklaşımında, Radore proje yöneticileri ve sistem mühendisleri daha işin başında devreye giriyor ve hiç bir ücret talep etmeden önerilerde bulunuyor.

Radore’nin bu profesyonel kadrosu ile işinize en uygun sunucuyu birlikte belirlemek için, tek yapmanız gereken işinizle ilgili kısaca bilgi vereceğiniz bir form doldurmak. Radore Veri Merkezi’nin profesyonel ekibi, paylaştığınız bilgileri derhal inceliyor ve en kısa sürede sizinle iletişime geçiyor.

Radore Veri Merkezi, işinizin özelliklerine ve ihtiyaçlarına göre çözümler öneriyor.

Örneğin esnek biçimde artırıp azaltılabilen sistem kaynakları, size özel ve yedekli bir altyapı, ayrıca yedekleme sistemine sahip bir sistem arıyorsanız, Cloud çözümlerini tercih etmenizi öneriyor.

İşiniz için ileri seviye CMS uygulaması, yüksek kaynak kullanımı gerektiren uygulamalar ve kendinize ait private cloud altyapısı kurmak ve ayrıca streaming yapabilmek içinse, Dedicated Sunucu altyapısını öneriyor.

Bir Veri Merkezi olarak Radore’yi farklılaştıran özelliklerden biri de uzun yıllardır Intel ile yaptığı ortak çalışmalar. INTEL DCM çözümü ile enerji tüketimi ve ısı üretimini canlı olarak takip ediliyor ve enerji verimliliği sağlanıyor. INTEL TXT çözümü ile klasik anti-virüs yazılımlarının ulaşamadığı donanım seviyesinde dahi her türlü Rootkit saldırılarına karşı tüm fiziksel sunucularınız koruma altına alınıyor. Yeni nesil INTEL XEON işlemcileri, iCAS destekli INTEL SSD teknolojileri ve yeni nesil INTEL 10GbE NIC kartları ile yüksek hız ve performans sunuluyor.

Radore Veri Merkezi, Jet Destek hizmeti ile 7/24 Müşteri Hizmeti veriyor. Radore’nin Uptime Garantisi ise %99,99* gibi çok yüksek bir oran.

100 Mbit/s Paylaşımsız ve Kotasız İnternet** ve Donanım Garantisi, Radore’nin müşterilerine sunduğu diğer ayrıcalıklar arasında.

* Yedekli enerji ve internet erişim hizmetinin dâhil olmadığı projelerde internet servis sağlayıcılarından kaynaklanan kesintiler Uptime Garantisi kapsamı dışındadır.
** Fiziki sunucu kiralama hizmeti dahilinde sunulur. 




Sunucunuzun işinizle aynı kafada olması gerekir; beden ile kafa uyuşmazsa sistem sorunları kaçınılmaz olur.


Her işin kendine özgü bir yükü vardır. Kimi sunucular az yük için fazla olabilir. Ama asıl sorun, işinizin tüm yükünü kaldırabilecek bir sunucuya sahip olmadığınızda ortaya çıkar.


Hız, bir çok iş için vazgeçilmez bir özelliktir. Sizin de işinizin hıza ihtiyacı varsa, bu hıza ayak uydurabilecek bir sunucuya da ihtiyacınız var demektir. Yanlış bir sunucu seçimi, sizi yavaşlatabilir; bu da bir çuval inciri berbat etmek demektir.


Radore Veri Merkezi, yenilenen yapısı ve her zaman olduğu gibi en yeni teknolojilere sahip altyapısı ile 11 yıldır Türkiye’nin önde gelen kurumlarına hizmet veriyor.


Radore Veri Merkezi’nde en ufak detaya kadar her şey kontrol altında.



Bir boomads advertorial içeriğidir.


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder