14 Haziran 2012 Perşembe

Bayanlar Erkekleri 3 Adımda Tavlıyor


1. Adım:Buzları kırın!

Hoşlandığınız erkekle bugüne kadar hiç konuşma imkanı bulamadıysanız, yaşadığınızı ve hoş bir kadın olduğunuzu ve ona ilgi duyduğunuzu bir an evvel belli etmelisiniz. Nasıl mı?

Gülümseyin; Bir erkeğin dikkatini çekebilmenin en iyi yolu, ona bakıp tatlı tatlı gülümsemektir. Onunla karşılaştığınızda gözlerini yakalamaya çalışın ve size baktığından emin olunca hafifçe gülümseyin, ama sakın abartmayın! Daha sonra da "merhaba" deyip bir sohbet ortamı yaratmaya çalışın!

Relaks olun: "Merhaba" dedikten sonra söyleyecek bir şey bulamayacak kadar gergin hissediyorsanız, sakın hemen paniklemeyin! Hoşlandığınız bir erkeğin yanında güzel sohbet konuları bulmak biraz zor görünebilir, ama bu aşamayı her zaman olduğun gibi davranarak rahatça atlatabilirsiniz.

Küçük komplimanlar iyidir: Ona iltifatta bulunmak için zamanlamanın çok önemli olduğunu bilmelisiniz. Konuşmanızın hemen başında ona yağcılık yapmaya başlarsanız, kendini kötü duruma sokabilirsiniz. Sohbetiniz ilerlediğinde aralara küçük iltifatlar sıkıştırırsanız, yanınızda kendini iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz.

2.Adım:Muhabbeti artır!

Sonunda onunla sohbet ortamı yaratmayı başardınız. Peki, şimdi ne olacak?

Meraklı olun: Kendinden bahsetmesini sağlayın.

Sizden çok konuşuyorsa: Eğer sizinle sohbet etmek için çok istekli görünüyor ve yanınızda bülbül gibi şakıyorsa endişelenmenize hiç gerek yok. Tek yapmanız gereken, gözlerinin içine bakmak ve onu dikkatle dinleyip konuyla ilgili sorular sormak.

Ortak yönlerinize bakın: Tüm sohbetlerinizin sonunda tek bir ortak nokta bile bulamıyorsanız, birbiriniz için yaratılmadığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz. Ama durun, hemen önyargılı olmayın! Sevdiğiniz kitapları sevmiyor, izlediğiniz filmlerden zevk almıyor olabilir, ancak bu, sizin anlaşamayacağınızı göstermez. Biraz sabırlı olun, onun zevklerine saygı duyun, siz de kendinizinkilerden bahsedin.

3.Adı:Şifresini çözün!

Sizinle görüşmeye, sohbet etmeye hala çok istekli görünüyor. Peki bu, sizden gerçekten hoşlandığı anlamına mı geliyor?

Gözlere dikkat: Siz konuşurken kendi ayaklarına bakıyorsa, bu utangaç olduğunun göstergesi olabilir. Yok eğer etrafa ve özellikle güzel kızlara bakıyorsa, duygularından şüphe etmelisiniz.

Vücut dili: Vücut diline çok dikkat edin! Konuşurken yüzü ve bedeni size doğru dönük mü duruyor, yoksa her an çekip gidecekmiş gibi başka tarafa mı bakıyor? Eğer vücudu size dönükse problem yok!

Sıra sizde; Ona ondan hoşlandığınıza dair işaretler göndermelisiniz ki duygularınızdan haberdar olabilsin. Onunla konuşurken, tırnak yemek, saçlarını kurcalamak veya bacağını sallamak gibi tedirgin olduğunun göstergesi olan hareketlerde bulunmamaya özen göster ve olabildiğince rahat görünmeye çalışıp gözlerinin içine bakın! Böylece yanında rahat olduğunuzu fark edecek ve ona karşı nasıl duygular beslediğinizi kolayca anlayacak!


Bitenekadar.com
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder