29 Haziran 2012 Cuma

Eski Sevgiliden Nasıl İntikam Alınır ?


Kadınlar ayrılık sürecinde neler yapar ve ya bu süreçte karşı taraftan nasıl intikam alır biliyor musunuz? Biz bir erkek sitesi olarak bu konuya el attık ve tüm erkekleri bilinçlendirmek adına bu yazıyı hazırladık. Yazımızın temelinde şu sorunun cevabı yatıyor: Kadınlar eski sevgiliden nasıl intikam alır? Kadınların bu sürçte neler yaptığını hep birlikte okuyalım.

Neler yaparlar?

Mükemmel görünmeye çalışırlar

Kendinizi kötü hissediyorsunuz ama bunun acısını paket paket cips yiyerek ya da bütün bir günü yatkta kıpırdamadan geçirerek kendinizden çıkarmayın. Sağlam bir özgüven eşliğinde sizde kalan eşyalarını geri vermek üzere eski sevgilinizin işyerine gidin. En tatlı intikam sevgilinizin neleri kaybettiğini görmesidir.

Unutmaya çalışırlar

Çok sevdiğiniz birini hayatınızdan tamamen çıkarmak zordur. Canınızın acıdığını biliyoruz, hangimizin acımadı ki? Ama sürekli onu düşünmek size zarar verecektir. Yeni kitaplar okuyun, filmler izleyin, arkadaşlarınızla, ailenizle vakit geçirin. Kısacası kendinizi iyi hissetmek için çabalayın. Ünlü yazar Borges’in bir zamanlar dediği gibi “Unutmak en iyi intikamdır.” Onu unutun ve geleceğe umutla bakın. Her şeyin daha güzel ve daha berrak olduğunu göreceksiniz.

Umursamazdan gelirler

Eski sevgilinizi umursamamak en güzel intikamdır. Umursamaz görünmeye çalışın. Bir ev partisinde karşılaştınız diyelim. Gecenizi onun dikkatini çekmeye çalışarak mahvetmeyin. Konuşmak zorunda kalırsanız sohbeti kısa tutun. Aşırı davranışlardan kaçının. Eski sevgilinizi kıskandırmak için atacağınız kahkahalar işe yaramayacağı gibi tuhaf görünmenize sebep olacaktır. Size eşlik eden biri yoksa ara sıra cep telefonunuza bakın, sanki biriyle mesajlaşıyormuşsunuz gibi gülümseyin. Aranızda hiçbir yaşanmamış gibi davranmanız, onun kendini değersiz hissetmesine sebep olacaktır. Amacımız da bu değil mi zaten?


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder