29 Haziran 2012 Cuma

En Hızlı Cep Çok Yavaş Çıktı


Akıllı telefon dünyasının en hızlısı olacağı iddia edilen telefonun başında kara bulutlar dolaşıyor.

Huawei'nin bu yıl yapılan MWC'de tanıttığı ve rakiplerinin dört çekirdekli akıllı telefonlarına bir cevap niteliğindeki telefonu, tüm teknoloji dünyasının dikkatini üzerine çekmişti. The Ascend Quad D olarak bilinen ve Huawei'nin kendi yonga setini destekleyen telefon, yapılan birçok testte Apple'ın A5X'inden ve de Nvidia'nın Tegra 3 yonga setinden çok daha güçlü olduğunu kanıtlamıştı.

Tüm rakiplerini geride bırakan gücüyle ilgi odağı olan yonga setinin başı bu aralar gerçekten dertte. Şirketin tüketici iş grubu başkanı tarafından yapılan son açıklamalara göre cihaz Ağustos ayında üretime girecek ki bu da daha önce hesaplanan çıkış tarihinin bir hayli ileri bir periyoda atılması anlamına geliyor. Öyle görünüyor ki Huawei an itibariyle rakiplerini geride bırakan güçteki K3V2 yonga set sistemiyle "teknik sorunlar" yaşıyor.

Ana yonga setini bir kenara bırakacak olursak; the Ascend D Quad, 4.5 inç'lik 720p çözünürlüğe ulaşabilen bir ekran ile karşımıza çıkacak. Cihaz, aynı zamanda 8 mega piksellik arka kameraya da sahip olacağı gibi, 1080p'lik video kaydına da imkan tanıyacak. Ebatları ve ağırlığıyla HTC'nin One X modelini andıracak olan the Ascend D Quad'ın kalınlığıysa sadece 8.9 milimetre olacak.


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder