23 Haziran 2012 Cumartesi

Sanal Ortamda Tanışma Süresince Neler Yapılmalı ?


İnternette bir kadınla tanıştınız ve onu etkilemek istiyorsunuz ancak nasıl bir yol izlemeniz gerektiği konusunda en ufak bir fikriniz yok. Öyleyse doğru yazıyı okuyorsunuz. Çünkü bu yazı sanal ortamda yeni tanıştığınız bir kadın ile tanışma süresince yapmanız gerekenleri konu alıyor.

Michigan Eyalet Üniversitesi’nden sosyal psikolog Dr. Andrew Fiore’ye göre bir kişinin ne kadar mesaj alacağının en iyi işareti, ne kadar gönderdiğidir. Kadınlar pek çok sebepten dolayı mesajlara cevap vermeyebilir, bu yüzden cevapsız kaldığınızda üstünüze alınmayın ve güveninizi kaybetmeyin. Bir kadının en sonunda size bir şeyler yazacağını düşünerek mesaj atın. Eş bulma sürecinin asla umudunuzu kaybetmemeniz gereken bir savaş olduğunu unutmayın.

Sitedeki hareketliliğini kontrol edin

Aklınız ne kadar onlarda kalırsa kalsın profil duvarında haftalarca en ufak bir değişiklik olmayan kadınlar, uzak durulması gereken tiplerdir. Sizin üzerinde çalışacaklarınız ise düzenli kullanıcılardır. Anketlere göre bu düzenli kullanıcılara atacağınız mesajlara cevap alma ihtimaliniz yüzde 60’ken siteye en son bir-iki hafta önce uğrayanlardan cevap alma ihtimali nerdeyse sıfırdır.

Detaylar konusunda uzmanlaşın

Gözünüze kestirdiğiniz bir kadın varsa iletilerini çok dikkatli inceleyin ve siz de ona uygun iletiler yazın. Örneğin “Ajda Pekkan’a bayılıyorum” gibi bir ileti yazdıysa ya da onun bir şarkısını duvarına eklediyse “Ajda Pekkan konserine iki kişilik biletim var” diye bir ileti yazın. Mesajınız oldukça kısa ve hedefe yönelik olmalı.

İşi pişirin

Eğer mesajlarınıza cevap almayı başardıysanız bir randevu yolunun yarısını kat ettiniz demektir. Aranızdaki konuşmanın eğlenceli ve hafif olmasına uğraşın. Çok da uzatmadan sözü buluşmaya getirin. Buradaki kilit nokta randevu gibi bir kelime yerine “birlikte bir şeyler yapmak” gibi masum bir cümle sarf etmek olmalı. Örneğin zaten gitmeyi düşündüğünüz bir partiye onu da çağırın. Bu şekilde üstünde baskı hissetmeyecek ve randevu güzel geçmese bile yine de eğlenebileceğini düşünecektir. Zaten sonuç ne olursa olsun, barda uğraşıp duran bir adamdan birkaç adım ileride olacağınız kesin.

Bitenekadar.com
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder