13 Kasım 2012 Salı

Facebook 'dan Yenilik; Çift Kisilik Facebook


Facebook 'un güncellemelerinin ve yeniliklerinin ardı arkası kesilmiyor. Yapım çalışmalarında her ne kadar o an ufak aksaklıklar yaşayıp facebook 'a sinirlensek de daha sonra ortaya güzel şeyler çıkardıkları da kesin :)

Facebook arkadaşlık sayfalarında yaptığı değişiklikleri resmen duyurdu geçtiğimiz günlerde. Bu yenilik en çok ilişkilerini sıkça paylaşmayı tercih eden çiftlerin kullanımına sunulmuş gibi duruyor. Yani en çok bu hizmette onlar sevinecek. Önceden facebook 'da bir kişi ile ilişki durumu ayarlayan kullanıcılar artık Zaman Tüneli görünümüne sahip bir ilişki sayfası kullanabilecekler. Çiftler isterlerse beraber çektirdikleri kapak fotoğraflarını, ilişki içinde yaşadıklarını, ortak beğenilerini, etkinliklerini ve buna benzer daha bir çok ortak noktalarını listeleyebilecekler.

Bu hizmet şuanda aktif durumda. Üstelik yenilik sadece kız / erkek arkadaş, karı / koca ilişkilerinde değil normal arkadaşlıklarıda kapsayan şekilde tasarlanmış. Yani bir çift olmanıza gerek yok kısaca :) Normal arkadaşlıklarda bile kapak fotoğrafı ayarlayabiliyorsunuz. Bu yeni sayfayı kullanabilmek için bir arkadaşınızın profil sayfasını ziyaret edip ayarlar menüsünden "Arkadaşlığı göster" 'e tıklamanız yeterli oluyor.


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder