21 Kasım 2012 Çarşamba

Her Bes Erkekten Biri Bunu Yapıyor


Erkeklerin kız arkadaşlarından veya eşlerinden sakladığı bir şey mutlaka vardır bilinci öyle yerleşmiş ki kafalara birine kayıtsız şartsız güvenemez duruma geldi artık insanlık. Kiminle bir şey paylaşacak olsak aklımıza hemen Acaba güvenebilir miyim ? Acaba beni kandırır mı ? Benden sakladığı bir şeyler var mıdır ? gibi tonlarca sorular birbiri ardına hemen geliverir.

İşte bilim adamları da internet ortamını baz alarak bir araştırma yapmış. Araştırmanın konusu erkekler. Yani erkekler eşlerinden, sevgililerinden internet ortamında bir şey saklar mı ? saklıyorlar mı ? sorularına yanıt bulmak için bir araştırma yapmış. Bir erkek olarak söylüyorum ki sonuçlar oldukça kötü :) Araştırmaya göre her 5 erkekten birisi eşlerinden gizli bir e-posta adresi kullanıyor. Ayrıca erkeklerin 3'de ikisi e-posta şifrelerini eşlerinden saklıyor. Yani bayan e-posta adresini biliyor ama şifresini bilmiyor. Son olarak da erkeklerin 5'de biri telefon ve bilgisayarında gizli dosyalar saklıyor. Daha da açmışlar konuyu. Erkeklerin %77 'si karısının ya da sevgilisinin telefonunu karıştırma riskine karşı gelen mesajlarını düzenli olarak siliyor. İşi daha da garantiye bağlamak isteyen her 20 erkekten biri ikinci bir cep telefonu ve hat kullanıyor.

Daha da garip bir sonuç ise şöyle. Erkekler yıllar önce açtığı ama aktif olarak kullanmadığı e-posta adreslerini eski sevgilileri veya eşleri ile konuşmak için kullanıyorlarmış. Ve son sonuç ise -sanırım bende bu sınıfa giriyorum :)- Çoğu erkek iş ile ilgili bilgileri konusunda karısına veya sevgilisine şeffaf davranmaktan hoşlanmıyor. 


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder