19 Kasım 2012 Pazartesi

Microsoft Office 2013 'ü Bedava Kullanın


Office 2013 öyle etkili reklamlar yaptı ki herhalde merak etmeyenimiz kalmadı. Neredeyse hiç Office programlarına ihtiyaç duymayanlar bile -ki yok artık ihtiyacı olmayan. Kalmadı- office 2013 'ü merak ediyor.

Microsoft bu tanıtım aşamalarına yeni bir basamak daha ekledi. Microsoft 2013 'ü TechNet üzerinden ücretsiz ve tam sürümünü indirme imkanın sundu. Elbette ki ufak bir kısıtlaması var. Bu kısıtlama sadece süresinde. Yani programın tam sürümünü indiriyorsunuz. 60 gün kullanabiliyorsunuz. 60 gün boyunca kullanabileceğiniz bu paket Office Professional Plus 2013 'e ait. Yani indirebileceğiniz en dolu paket. İçerisinde Word, excel, powerpoint, outlook, onenote, publisher, access, ve lync yerini almış durumda.

Bu paketi kullanmak için vereceğim linke girip microsoft hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor. 60 gün sonunda Office 2013 sizi satın alma opsiyonunuda sunacak. Yani dilerseniz satın alarak kullanmaya devam edebileceksiniz. Bizim için tek dezavantajı ise programda henüz Türkçe dilinin bulunmuyor olması. 750 mb 'lık yer kaplayan kurulum dosyası 32 ve 64 bit için kullanılabilir durumda.

Paketi indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Shout

0 yorum:

Yorum Gönder