12 Kasım 2012 Pazartesi

TTNET 'ten Üniversite Ögrencilerine Müthis Kampanya


İnternet fiyatlarının git gide daha da uçtuğu şu günlerde TTNET 'in üniversite öğrencileri için yaptığı bu kampanya bir nebze de olsun yüz güldürecek cinsten. Bu kampanyadan bahsetmek istiyorum biraz sizlere.

TTNET, üniversiteli gençlere Yalın NET6 isimli paketini sabit telefon ve modem ücreti ödemeden, 12 ay boyunca ayda 47 TL yerine 29.99 TL 'ye sunacağını duyurdu. Ayrıca bu kampanyadan yararlanan öğrenciler, firmanın diğer hizmetleri olan Tivibu Web Maxi paketi ve benim en çok hoşuma gittikleri hizmeti olan, online eğitimlerin bulunduğu kişisel gelişim platformu ProG Üniversiteli Paketi 'ni ilk 3 ay hiçbir ücret ödemeden kullanabilecekler.

Katılım elbette ki sınırsınız sayıda değil. Kurallar; yeni abone olan veya en az 3 aydır internet aboneliği olmayan ilk 100.000 üniversite öğrencisi sadece 1 kez yararlanabiliyor bu kampanyadan. Ayrıca 6GB Yalın NET6 paketi kapsamında 20GB 'lik NETDİSK ve 600 dakikalık Wi-Fi kullanımı da paketle birlikte yine ücretsiz sunuluyor.

Öğrenciler bu kampanya ile neler yapabilecekler ?

3 ay boyunca ücretsiz kullanabilecekleri Tivibu Web Maxi ile yerli yabancı bütün Tv kanallarını izleyebilecek, dilerlerse belirli kanalların canlı yayınlarını durdurup 30 dakikaya kadar geri alabiliyor ve kaldıkları yerden izlemeye devam edebilecekler. En popüler dizi ve programları, yayınlanma tarihinden itibaren bir hafta boyunca kaydetmeye gerek kalmadan istenilen zamanda izleyebiliyor; binlerce belgesel, çizgi film ve müzik içeriğine istenilen zamanda ulaşabiliyorlar. 3 ayın sonunda öğrenciler devam etmek isterlerse Tivibu Web Maxi paketini dördüncü aydan itibaren 3.90 TL 'ye ödeme yaparak kullanmaya devam edebilirler.

Ve gelelim yukarıda bahsettiğim benim en çok hoşuma giden servislerine :) Üniversiteli arkadaşların kendini geliştirmek için kullanabileceği Kişisel ve Profesyonel Gelişim Platformu ProG ürünüyle de yabancı dil, profesyonel gelişim, bilişim teknolojileri, finans ve hobi gibi birçok alanda sertifikalı kurslar sunuluyor. Bunların hepsinden faydalanabilecekler. Yine 3 ay sonunda kampanya bittiğinde devam etmek isterlerse ProG paketini ayda 4.90 TL 'ye kullanmaya devam edebilecekler.


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder