24 Aralık 2012 Pazartesi

Flickr Pro 'yu Ücretsiz Kullanmak ister Misiniz ?




Normal de ki fiyatı 25 dolardan başkayan ve dünya da çok popüler olan, büyük kullanıcı kitlesi bulunan bir hizmedi bedava kullanmak ister miyiz ? Elbette isteriz :)

Flickr 'ı herkes kullanmasa da mutlaka duymuştur. Yahoo 'nun fotoğraf hizmeti olan Flickr yeni üyelerine 3 aylık ücretsiz Flickr Pro fotoğraf ve video hizmeti dağıttığını açıkladı. Yıllık fiyatı 25 dolar olan üyelik sayesin de fotoğraf başına 50 MB olmak üzere sınırsız fotoğraf yükleyebiliyoruz. Fotoğraflarımıza sınırsız olarak bakabiliyor, 60 adet gruba kadar fotoğraf yollayabiliyor, yüksek çözünürlükde ki fotoğrafları inceleyebiliyor ayrıca HD videolar yükleyip oynatabiliyoruz. Ücretsiz hesap da ayda 300 MB 'lık fotoğraf yüklememize ve sadece son 200 fotoğrafımıza bakmamıza izin veriliyor.

Yahoo 'nun bunu yapmasın da ki amaç sınırsız depolama alanının kötüye kullanılmasını engellemek. Fırsattan sadece yeni bir Flickr hesabı açacak olanlar faydalanabiliyor. 3 ay sonra hesabımız normal ücretsiz Flickr hesabına dönüştürülüyor. 

Siz de zaten ücretsiz olan Flickr 'ın PRO versiyonunu 3 ay ücretsiz kullanmak için buraya tıklayarak kayıt olabilirsiniz...


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder