31 Aralık 2012 Pazartesi

GGJ Global Game Jam 'e Katılın




Global Game Jam Atom size tüm dünya ile aynı anda oyun geliştirme şansı veriyor. Katılmak için detayları okuyun. Son başvuru tarihi 10 Ocak!

ODTÜ Enformatik Enstitüsü ve ODTÜ Teknokent işbirliği ile “Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi” (METUTECH-ATOM), dört senedir olduğu gibi bu sene de “Global Game Jam (GGJ) ATOM” etkinliğine ev sahipliği yapacak. 

“Yenilikçi oyun geliştirme dünya maratonu” olarak da bilinen GGJ’de, katılımcılar kısa zamanda yaratıcılıklarını ve pratik zekâlarını kullanarak, en eğlenceli ve oynanabilir bilgisayar oyununu, hiç tanımadıkları kişilerle birlikte geliştirecekler. 

GGJ, 25-27 Ocak 2013 tarihleri arasında tüm dünya ile aynı anda gerçekleşecek ve aralıksız 48 saat sürecek. 2012 yılında, 48 ülkeden 246 merkez etkinliğe katılmış, 11214’den fazla oyun geliştirici, 2300’den fazla oyun geliştirmiştir. GGJ ATOM’ ise 82 oyun geliştirici ile 21 oyun geliştirilmiştir. 

Turkcell Teknoloji ve Microsoft oyun severleri destekliyor.

Türkiye’nin öncü iletişim ve teknoloji firmalarından Turkcell Teknoloji ve Microsoft GGJ ATOM’da oyun severlerle beraber olacak. GGJ süresince oyun fikirlerine destek olacaklar… 

Etkinliğe yaş sınırı olmaksızın Türkiye’nin dört bir yanındaki oyun severler davetlidir. Ayrıca sürpriz hediyelerle etkinlik daha keyifli bir hale getirilecek. GGJ’ye dijital oyun sektörü paydaşları da davet edilecek ve yeni projeler ve işbirliklerinin konuşulduğu etkileşimli bir etkinlik olacak.

Türkiye’nin oyun sektöründeki yeteneklerini tüm dünyaya gösterebilmek için Tüm oyun severleri Global Game Jam’e bekleniyor. Daha detaylı bilgi için tıklayın! 



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder