21 Aralık 2012 Cuma

Youtube Videolarını Mp3 Olarak indirin, Kullanın

Kendi arkadaşlarımdan ve blog ziyaretçilerinden bir kaçından mp3 bulma programları hakkında bir kaç soru aldığım için bu yazıyı yazmaya karar verdim. Genellikle bir şarkıyı beğendiğimiz de mp3 olarak bilgisayarımıza veya cep telefonumuza indirip dinlemek istiyoruz. Eskiden LimeWire , Bearshare gibi programları bilgisayarımıza kurduktan sonra dilediğimiz parçayı veya videoyu aratarak bilgisayarımıza ücretsiz indirebiliyorduk. Fakat bu programlardan da bulaşan virüsler başka hiçbir programdan bulaşmıyor diyebiliriz.

Ama Youtube Converter isimli bir site bize herhangi bir program kurmamıza gerek kalmadan, virüslerle uğraşmamızı gerektirmeden Youtube 'da bulunan her videoyu mp3 olarak bilgisayarımıza indirme kolaylığı sunuyor. Aslında çok yaygın bir site fakat demek ki reklamı yetersiz ki duymayan insanların sayısı da bir hayli fazla. Site sayesinde Youtube 'da olan her videoyu mp3 olarak kullanabiliyoruz. Yani Youtube 'da ki bir filmi bile mp3 olarak indirebiliyoruz. Bir filmi izlemek yerine sadece dinlemek isteyenler varsa tabi :) Kullanımı oldukça basit ve tamamen ücretsiz. 

Öncelikle Youtube giriş yapıp istediğimiz videonun linkini kopyalayarak alıyoruz;




Linkin tamamını kopyaladıktan sonra Youtube Converter 'e girmemiz gerekiyor. Buraya tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Daha sonra aşağıda ki fotoğrafta gösterdiğim kısma yapıştırıp Video'yu Dönüştür tuşuna basmamız yeterli. 




Video 'yu Dönüştür tuşuna bastıktan sonra ekran aşağıda ki gibi bir görünüm alacak. Download yazısını zaten göreceksiniz. Tıkladığınız da seçmiş olduğunuz video mp3 olarak bilgisayarınıza ücretsiz olarak inmiş olacak.





Mp3 'ün kalitesi Youtube 'den bulduğunuz video ile aynıdır. Yani bir parçayı ararken en iyi ses kalitelisini bulup indirirseniz mp3 'ünüz o kadar kaliteli olacaktır. Program hem ücretsiz, hemde virüs bulaştırma olayı minimizedir. Hiç yok demek çok zor. Ama Youtube 'un gibi geniş bir içeriğe sahip olduğunu düşünürsek bulamayacağımız parça da yok denecek kadar azdır :)









Shout

0 yorum:

Yorum Gönder