25 Ocak 2013 Cuma

internetten Film indirmenin Cezası Yok





Benim gibi çok fazla film izleyenler için çok güzel bir haberi duyurmak istiyorum bugün. İnternetten film indirmenin cezası bu kadar, indirmeden izlemek şu kadar kota götürüyor faturalar kabarıyor gibi sorunları sürekli okuduk, duyduk. Ama internetten film indirmek artık serbest.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 'nın açılışına katılan eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay internetten film indirenlerin bir suç işlemediğini fakat indirip çoğaltan ve bundan kar elde etmeye çalışanların cezaya tabi tutulacağını belirtti. Ertuğruş Günay 'a da eski bakan diyorum çünkü Günay dün (24 Ocak 2013) bakanlık koltuğunu devretti.

DHA'nın geçtiği habere göre, internetten film indirme konusunda kanuni bir düzenleme yapıldığını doğrulayan ancak film indiren ya da izleyenlere ceza geleceği yönündeki haberleri yalanlayan Ertuğrul Günay, önümüzdeki dönemde ayrıntılarını açıklayacağını söylediği düzenlemenin sadece film indirip çoğaltanlara yönelik cezayı işlem getireceğini, bireysel olarak bir ceza öngörülmediğini söyledi. Günay, "Siz film indirip izliyorsanız ona bir şey yok. Ama siz servis etmeye başlarsanız ona yaptırım getiriliyor" diye konuştu.

Yani bizi ilgilendiren kısım kısaca film indirip rahatlıkla izleyebileceğiz artık. Fakat işin içine para karıştırıp çoğaltmayı düşünürsek o zaman suç işlemiş oluyoruz...



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder