23 Ocak 2013 Çarşamba

Banking Forum 2013 ilk Kez istanbul 'da





Dünyanın önde gelen finans merkezlerinde düzenlenen Brand Finance Banking Forum serisi Londra, New York, Hong Kong ve Dubai’nin yanı sıra bu yıl ilk kez İstanbul’da gerçekleşecek.

Brand Finance Banking Forum 2013 İstanbul, 14 Şubat 2013 tarihinde 9.30 – 14.00 arası Karaköy Bankalar Caddesi'nde yer alan SALT'ta yapılacak.

“Yenileşim ve Değişimin Değeri; Bankacılıkta Liderlik” başlığını taşıyan Brand Finance Banking Forum 2013-İstanbul’da küresel arenada Türkiye’nin artan önemi, İstanbul’un dünya çapında bir finans merkezi olma hedefi paralelinde, Türk bankacılık sisteminin küresel rekabet üstünlüğünü arttırıcı konuların işlenecek. 

Foruma Brand Finance CEO’su David Haigh, The Banker Dergisi Editörü Brian Caplen ve BNP Paribas Marka İnovasyonları Başkanı Claire Fulda da konuşmacı olarak katılacak. 

Brand Finance Banking Forum 2013- İstanbul’un program ortaklığını da en geniş muhabir kadrosuna ve en fazla sayıda ülke ofisine sahip haber kanalı olan BBC World News ile 1926 yılından bu yana bankacılık ve finans sektörü haber kaynağı olarak yayınlanan The Banker dergisi üstleniyor. 

“Dünyanın En Değerli Banka Markaları” araştırması 

Finans sektörünün önemli buluşma noktalarından Brand Finance Banking Forum serisinde, Brand Finance ve The Banker dergisi işbirliği ile son 5 yıldır hazırlanan ve her yıl 1 Şubat’ta sonuçları açıklanan “Dünyanın En Değerli Banka Markaları” araştırmasının sonuçları değerlendiriliyor. Dünya kamuoyunun ilgi ve dikkatle izlediği bir referans kaynağına dönüşen bu araştırmanın ışığında bankacılığa yön veren eğilimler de tartışılıyor.


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder