21 Mart 2013 Perşembe

Çadır Festivali 'ne Katılmaya Ne Dersin ?




Kelebekler Vadisi 'nde mükemmel bir 4 gün 3 gece geçirmeye ne dersiniz ? Öncelikle biraz Kelebekler Vadisi 'nden bahsedelim.

Türkiye 'de bir çok kesim tarafından biliniyor olmasına rağmen hala herhangi bir teknoloji ile müdahale edilmemiş, 2010 yılında İngiliz The Times dergisi tarafından dünyanın en güzel 4.doğal güzelliği seçilmiş ve dünyanın değişik noktalarından gelen turistlerin uğrak yeri olmuş Kelebekler Vadisi 24-25-26 Mayıs ve 2-3-4 Haziran tarihlerinde Çadır Festivali 'ne ev sahipliği yapacak. 

Festivalin içeriğine bakacak olursak tam 6 konser var. Konser verecek isimler; Bedük, Göksel, Hayko Cepkin, Feridun Düzağaç, Pamela Spence ve Atiye. 

Sınav tarihlerine göre düzenlenmiş iki parça halinde gerçekleşecek olan festivalde plajın tam karşısına yani denizin ortasına kurulmuş olan sahnede her gün bir konser verilmesi planlanmış. Bunun yanı sıra vadinin bir çok köşesinde hazırlanmış karaoke, Rock, DJ Performansları ve Akustik müzik dinletileri, yamaç paraşütü, paintball, su altı dalgıçlık, muz, tekne turları, aqua park eğlenceleri, havuz voleybolu, jet-ski gibi bir çok aktivite de yine festival içeriğinde mevcut.

Gelelim bu festivalin fiyatına. Daha doğrusu fiyatçığına :) Normalde yukarıda ki sanatçıların sadece 1 tanesinin konserine vereceğiniz rakamı bu festivalin tüm içeriğine veriyorsunuz. Yani 4 gün 3 gece konaklama, yatla yolculuk, ulaşım, konserler, çadır hepsi fiyata dahil. Rakam sadece 135 TL. Şimdi neden fiyatçık dediğimi anlamışsınızdır :)

Festivale katılmak için rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Buradan yaptırabilir ve etkinlik hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca hazırlanmış olan Sıkça Sorulan Sorular kısmından bir çok sorunuzun cevabını bulabilirsiniz. Kelebekler Vadisi 'nin fotoğraflarını görünce de gerçekten orada olmayı isteyeceksiniz...



Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla!



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder