21 Mart 2013 Perşembe

Kariyer Panayırı '13 Baslıyor




Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız İşletme Kulübü 'nün geleneksel hale getirdiği en büyük kariyer organizasyonlarından biri olan Kariyer Panayırı 13 bu sene de organizasyonu düzenlemeye devam ediyor. Hem de gelişerek.

Bu büyük organizayon 26 - 27 Mart tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü 'nde Fen Edebiyat Fakültesi önünde geleceğin yıldızlarıyla buluşacak. Katılımcılar bu Organizasyon klasik şirket sunumlarından daha farklı bir konseptle karşılanacak. Etkinlik kariyer odaklı farklı alanlara hitap ederek 2 gün boyunca 11:00 - 18:00 arasında öğrencilere büyük fırsatlar sunacak. Bu görkemli etkinlikte şirketler kendilerine ayrılan standlarda tanıtım yapmak için hem ürünlerini dağıtacak hem de iş hayatına adım atmak için staj yapmak isteyen öğrencilerin CV 'lerini alıyor olacak. Katılan şirketler ise Türkiye 'nin en önde gelen şirketleri. İşte o muazzam liste; 

Akçansa, Albaraka, Alkom, Arçelik A.Ş.
Avusturalyada Yaşam, Bilge Adam, Çimtaş, 
Dalgakıran, Decathlon, Doğuş Otomotiv, Erdemir, 
Etiya, Göltaş, Gözen Holding, Güneş Sigorta, 
Hattat Holding, Kale Havacılık, Kibar Holding, 
Logo, Markafoni, Omsan Lojistik, Önder, Pırelli, 
Provus, Teksan Jeneratör, SoftTech, Teknosa, 
Vestel, Zorlu, Migros, Renault.

Düzenlenen bu etkinliğin bir amacı da sosyal sorumluluk bilincinin aşılanması ve sosyal sorumluluk projelerinin anlatılması.  Bu kapsamda misafir olacak olan sivil toplum kuruluşları da etkinlikte yerlerini alacak. Mehmet Turgut ve Erdem Yener 'de gerçekleştirecekleri söyleşilerle Kariyer Planı 'nda ki yerlerini alacaklar. 

Birbirinden eğlenceli yarışmalar, atölye çalışmaları, eğitimler, turnuvalar ve yiyecek içecekler derken gördüğünüz gibi etkinlik anlata anlata bitmiyor :) 26 - 27 Mart tarihlerinde düzenlenen bu etkinlik hakikaten kaçırılmaması gereken bir etkinlik. Daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz. 

Ayrıca etkinlik için düzenlenen Facebook Etkinlik Sayfası 'na Etkinlik Söyleşisi 'ne ulaşabilirsiniz.

Etkinliğin tanıtım videosu;






Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla!



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder