6 Mart 2013 Çarşamba

Film Önerisi; Bordertown





Bloğum da yer yer beğendiğim kitaplara, uygulamalara ve filmlere yer veriyorum. Öneriler de bulunuyorum. İlk film önerim olan Operasyon Argo filmi de zaten 2013 Oscar Ödül Töreni 'nin de En iyi film, en iyi uyarlama senaryo ve en iyi kurgu dallarında 3 ödül birden aldı. Yani filmden anlıyorum sanırım :P O yazıyı okumak için tıklayın..

Bu sefer dün izlediğim (6.3.2013) 2006 yılı yapımı Jennifer Lopez ve Antonio Banderas gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Bordertown filmi. Operasyon Argo filminde olduğu gibi bu filmin öyküsü de gerçek. Yani yaşanılan ve 2006 'da bahsedildiğine göre hala devam eden büyük dramı konu almış. Meksika 'da günlük 5 dolara çalışan 17 yaş ve üzeri bayanların meçhul şekilde öldürülmesi üzerine gazeteci Lauren Adrian (Jennifer Lopez) Meksika 'ya gider ve eski bir arkadaşı olan gazeteci Diaz (Antonio Banderas) ile bu konuyu çözmeye karar verirler. Bu ölüm olaylarında sağ kurtulan tek kız olan 17 yaşında ki (Maya Zapata) Worker Eva 'yı da yanlarına alan ekip işe başlar.

Filmin sonunu elbette ki buraya yazmayacağım :) Dram sevenler için oldukça güzel bir film tavsiye ederim. İnternette orjinal ve Türkçe dublaj versiyonlarını bulmanız mümkün..


Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla!  



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder