18 Mart 2013 Pazartesi

Türk Telekom Bedava Konusma Devrini Baslattı





Artık neredeyse unutulan, mecbur kalınmadığı zaman dönüp bakmadığımız ankesörlü telefonlardan bedava konuşacağız.

Türk Telekom yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Geçtiğimiz Cumartesi günü (16.03.2013) dahil olmak üzere Türk Telekom 'un sokaklarda bulunan ankesörlü telefonlarından hafta sonları şehir içi ve şehirler arası yapılacak tüm görüşmeler ücretsiz olacak. Kampanyaya Türkiye 'nin her yerinde ki telefonlar dahil. Arama yapabilmek için yine telefon kartınıza ihtiyaç var. Yani 1 tane edinmeniz şart.

Kartınızı taktığınız da normalde ekranda sürelerinizin ve kontörlerinizin bittiğini görüyordunuz. Bu kampanya da herhangi bir süre veya kontör azalması olmadığını göreceksiniz. Uygulamaya sadece askeriye ve cezaevleri 'nde bulunan ankesörlü telefonlar dahil edilmemiş (İnce düşünürseniz neden bunların dahil edilmediğine çok rahat ulaşırsınız.). 

Kampanya da arama sınırı da bulunmuyor. Yani aynı kartla günde 5 kere 10 kere arayabilirsiniz, aynı numarayı sadece 5 6 kere arayabilirsiniz diye kısıtlamaların olmaması kampanyayı daha cazip kılmış. 2012 yılında ankesörlü telefonlardan yaklaşık 1 milyar dakika teelfon görüşmesi yapılmış. Bakalım bu kampanya bu rakamı ne kadar arttıracak :)


Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla! 



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder