14 Mart 2013 Perşembe

YURTKUR 'dan Ögrencilere Büyük Jest





Üniversite öğrencilerinin durmadan olaylara karışan, kavga gürültü çıkaran, durmadan okul yönetimleriyle sorun yaşayan bir topluluk olarak lanse edildiği son günlerde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu YURTKUR 'un düzenleyeceği bu etkinlik tamda yapılması gereken hatta bana göre geç kalınmış bir etkinlik.

YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak yurtlarda kalan öğrenciler için bir etkinlik düzenleyeceklerini söyledi. 8 Mart tarihinde vizyone giren Eve Dönüş; Sarı Kamış filmi ile 15 Mart 'ta vizyona girecek olan Çanakkale; Yolun Sonu filmlerine öğrencilerin izleyebilmesi için bünyesinde ki tüm yurtlara bir yazı gönderdi. Filmlerin vizyona girdiği yurtlarda ki öğrencilerin katılmasını istemiş. “Tarihimiz eşi olmayan kahramanlıklarla dolu. Gençlerimizle bunu paylaşalım istedik. Şanlı tarihimizi gelecek nesillere aktarmak, tarih bilinci geliştirmek adına bu faaliyeti gerçekleştiriyoruz” diyerek düşüncelerini dile getirmiş. 

Ayrıca bu düzenlenecek Sinema Günleri 'nde bilet ücretinin ve sinemaya gidiş dönüş ücretinin YURTKUR tarafından karşılanacağını da belirtmek istiyorum. Uygulamayı beğendim fakat film sınırlaması olması şimdilik hoşgörülebilir. Onların istedikleri filmleri değilde öğrencilerin istedikleri filmleri izleme fırsatı verildiğinde 5 yıldızı benden alacaklar :)

Çeşitli basın bültenlerinden derlenmiştir.


Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla! 



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder