15 Nisan 2013 Pazartesi

Bayanlar Erkeklere Neden Öküz Der ?





Bunu kendileri de biliyor mu çok merak ediyorum aslında. Yukarı da ki görseli bir haber sitesinde gördüm. Kızların erkeklere öküz demesine o kadar çok alıştık ki resmin altına atılan başlığı görünce ister istemez üzerine alınıyor insan :)

O kadar karmaşık bir yapıya sahipler ki bazen kendi yaptıklarına kendileri bile anlam veremiyor. Bunu her ne kadar dillendirmeseler de içten içe "Ne kadar da salakmışım ya" demeyen kız olduğunu düşünmüyorum. Kendileri bile hareketlerine anlam veremezken erkeklerin onları anlamalarını beklemeleri ne kadar da garip öyle değil mi ?

Şimdi düşünün. Bir erkek ve bir bayan arkadaşımız var. Bunlar birbirlerine aşık. Seviyor birbirlerini çocuklar. Kızımız çikolata ve çiçeği çok seviyor olsun. Bir gün bunlar aralarında konuşurken kız, sevgilisinin ona uzun süredir çiçek almamasından yakınıyor. Bir sonra ki buluşmada da çocuk eşek değil ya alıyor çiçeği gidiyor sevdiceğinin yanına;

- Ya benim canım bugün çiçek değil çikolata istiyordu ya!
+ Nereden bileyim aşkım ?
- Gelmeden sorsaydın söylerdim öküz!

Şimdi bunu okuyunca "Yok ya bu kadar da değil" diyorsun ama var var oluyor bunlar. Hediye alırken bile arayıp soracağız herhalde "Ne istiyorsun?" diye. Parasını verelim de git canın ne istiyorsa onu al ozaman. (Son cümleyi okuyunca bana da öküz dedin farkındayım.)

Tamam dünya da tek tip bayan veya tek tip insan olsa çekilmez olurdu ama bu kadar esnek yapıya sahipseniz biz de yay değiliz ki...

Başka bir olay daha anlatayım ben size. Bu bir araştırma sonucu. Bilimsel verilere dayanıyor yani. Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama yapılan bir araştırmanın sonucu bu.

Bayanların erkeklerle evlenme ve boşanma nedenleri aynıymış. "Nasıl olur ya ?" deme hemen. Şöyle oluyor;

Bir bayan bir erkeği parasını kontrol ettiği için, kontrollü harcadığı için tutumlu erkek diye adlandırıp evlenirken, bir başka bayan ise böyle bir erkeği "pis cimri" diye adlandırarak boşayabiliyormuş. Tam tersi olarak düşünelim. Erkek parasını ikinci bayanın istediği gibi cimrilik yapmadan rahatça harcarsa bu sefer ilk bayandan "Savurgan" damgasını yiyor :) 

İnsaf kızlar insaf. Bu kadar değişken bir varlığın önünde öküzleşmemek mümkün mü siz söyleyin ?




Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla!


Shout

2 yorum:

  1. :) hahahaahh sabah sabah güldüm çok. Ama bak yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Bazı erkekler hakikaten öküz. Kızlarda tamamen suçsuz değil tamam. Ama çok arkadaşımda gördüm kız ne kadar normal olursa olsun, erkekler kızları anlayacak yada nelerden hoşlanacağını anlayacak kadar ince değiller. Malesef :)

    YanıtlaSil
  2. Bayanlar kadar ince düşünemediğimizden olsa gerek :) Yaratılış böyle ne yapalım ? :D

    YanıtlaSil