18 Nisan 2013 Perşembe

Message Me Nasıl Kullanılır ?






Whatsapp 'a rakip olarak çıktığı söylenilen Message Me adını iyice duyurmaya başladı. Whatsapp 'la benzer şekilde çalışsa da ondan daha gelişmiş bir uygulama olması Message Me 'yi bir kaç adım öne çıkarıyor. Bir başka ve daha önemli bir farkı ise Message Me 'de konuşma yapacakken karşı tarafın numaranızı bilmesine gerek olmaması.

Biraz daha açalım konuyu. Whatsapp 'da arkadaşlarınızla veya tanımadığınız bir insanla konuşma yapabilmek için onu rehberinize eklemeniz gerekiyor. Doğal olarak numarasını bilmeniz lazım veya sizin numaranızı karşı tarafa vermeniz gerekiyor ki o kişi sizi arkadaş listesine ekleyebilsin, sizin onayınızdan sonra konuşabilesiniz. Yani bir nevi zaten arkadaşınız olan insanlarla başka bir platformda konuşuyorsunuz. Ama yeni tanıştığınız insanlara numaranızı vermek veya ondan numarasını almak biraz sıkıntılı olabiliyor.

Message Me 'nin en büyük özelliği telefon numarasına ihtiyaç duymaması. Dolaylı olarak duymaması desek daha doğru :) Message Me içerisinde ki algoritmalar sayesinde siz hesabınızı oluşturduktan sonra size 8 haneli bir pin numarası veriyor. İşte bu pin numarasını kullanarak arkadaş ekleyebiliyorsunuz. Ya da kendi pin numaranızı karşı tarafa veriyorsunuz o sizi ekliyor. Herhangi bir sorundan dolayı arkadaşlığınızı bitirmeniz gerekirse listenizden çıkararak veya engelleyerek kurtulabiliyorsunuz. Whatsapp 'da engelleseniz bile karşı taraf telefon numaranızı zaten artık almış oluyor :)

Message Me 'nin diğer özellikleri ise çizim yaparak mesajlaşabilme imkanı vermesi. Çeşitli renkleri, şekilleri kullanarak veya tamamen bilgisayarda ki paint programına benzer şekilde hayal gücünüzü kullanarak resim çizip gönderebiliyorsunuz..

Message Me 'nin bir kaç özelliği;

Limitsiz ve ücretsiz olarak mesajlaşma hakkı. Wifi, 3G, EDGE veya LTD kullanılabilir.
Hiç bir ücret olmadan bütün dünyayla mesajlaşabilirsiniz.
Kişileri eklemek kolaydır. BBM'deki gibi gizli bir PIN kullanın.
Grup mesaj özelliğiyle bütün arkadaşlarınızla temasta kalın.
Videolarınızıda paylaşabilirsiniz.
YouTube videolarını ve müzikleri direkt olarak paylaşabilirsiniz.
Yerinizi paylaşın. Arkadaşlarınıza ve ailenize nerede olduğunuzu gösterin.
Karalama ve çizim yapabilirsiniz.

Uygulama şuan Google Market 'te 38.185 kere oylanmış. Bu oyların 20.000 'i aşkını 5 yıldız şeklinde. Buradan Message Me 'yi indirip kullanmaya başlayabilirsiniz..Uygulama tamamen ücretsizdir.

Message Me 'de nasıl konuşulur ? Message Me 'de nasıl mesajlaşırım ? Message Me 'ye nasıl kişi eklerim ? gibi buna benzer sorularınız varsa lütfen sorun. Daha detaylı cevaplamaya çalışırım.



Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla!



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder