29 Mayıs 2012 Salı

5 Dolara Kiralık Kız!


Daha neler çıkacak bakalım :) Bu makalemiz de sevgilisi olmayanlara, sevgilisi gibi davranması için bazı bayanlara saatlik olarak dünya kadar ücret ödeyenlere veya diğer bayan arkadaşlarına bir şey hediye etmek şartı ile 1 günlüğüne kız arkadaşı gibi davranmasını isteyenlere geliyor.

Öncelikle bu uygulamayı onaylamadığımı söyleyeyim. Zaten aklı ehil insanlar bunu onaylamaz veya yapmazya neyse. Şimdi sistem şu şekilde çalışıyor. Örneğin "kız arkadaşım var ama başka okulda" , "kız arkadaşım var ama ayrı şehirlerde yaşıyoruz" dediğiniz zaman genelde insanlar "hadi ordan" diye sallıyor. Sonra siz ya bir bayan buluyorsunuz yada bayan arkadaşlarınızı kandırıyorsunuz vs. Hiç birini yapamıyorsanız işte bu hizmet bu boşluğu dolduruyor. Sadece 5 dolara sizin kız arkadaşınız gibi davranacak facebook kız arkadaşı edinmenizi sağlıyor. Yahoo'nun haberine göre, GirlfriendHire.com isimli bir site facebook'da kız arkadaşınız gibi davranacak gerçek bayanları kiralayabileceğiniz bir portal.  Bu profesyonellerden birini kiralayarak duvarınıza mesaj yazmasını, mesaj atmalarını sağlayabiliyor, inanmayan arkadaşlarınıza kanıt olarak gösterebiliyorsunuz.

Bu olay da internette para kazanma olaylarının ne boyutlara ulaştığının göstergesi oluyor. Onaylıyor muyuz ? Elbette ki HAYIR!




Shout

0 yorum:

Yorum Gönder