20 Mayıs 2012 Pazar

Alışveriş Bitenekadar.Com 'da Yapılır!


İnternetten alışverişin en güvenilir adresi benim için hiç şüphesiz bitenekadar.com 'dur. Hızlı alışveriş imkânı ve herhangi bir sorunuz olduğunda hızlı geri dönüş yapılması sitenin güvenilirliğini arttırıyor. Ayrıca çeşitli kampanyaları da var. Örneğin sitenin Facebook sayfasını beğendiğiniz taktirde anında 30 TL kazanıyorsunuz. Alışverişlerinizde bu meblağı kullanabiliyorsunuz. Bir diğer kampanyası da yanlış hatırlamıyor isem siteye üye olduğunuzda anında 5 TL kazanmanız (Bu kampanyası devam ediyor mu bilemiyorum). Site kolay anlaşılır olduğu için hemen her kesime hitap ediyor ve alışverişinizi süratle yapmanızı sağlıyor. Her ürünü 3,5 TL gibi ufak bir ücretle adresinize kargoluyorlar. Bitti mi ? Elbette ki hayır. En güzel kampanyası ise tek sepette 75 TL üzerin alışveriş yaparsanız kargonuz BEDAVA!



Ve gelelim biz blog sahiplerini veya sosyal medyayı aktif kullananlara. Site bizleri de unutmamış. İşte sitenin açıklaması;

Facebook / Twitter Hesabınızdan + Web Sitenizden Ayda 3200 TL Kazanmak ister misiniz? 
Tıklama Başı Garanti 4 Kuruş + Her ilk alışverişte 3 TL + 2000 TL Extra Bonus

Her tekil tıklama başı GARANTİ 4 Kuruş Komisyon + Her ilk alışverişte 3 TL + Aylık tıklama sayısına bağlı olarak 2000 TL'ye kadar EXTRA BONUS.
Kazancınız nakit ödenir

Web sitesiniz, Facebook yada Twitter Hesabınız size para kazandırıyor! 

Üstelik hiçbir sorumluluk ve koşul yok, siz uyurken, tatildeyken, işteyken, okuldayken sistem size sürekli para kazandırıyor. 

Üstelik Türkiye'nin En Çok Kazandıran İş Ortaklığı Programı! 

Kendi Facebook Sayfanızda yada Web Sitenizde yayınlayacağınız ve bitenekadar tarafından size temin edilecek Linkler ve Bannerları yayınlayarak yapılan her tıklamada GARANTİ 4 Kuruş + Kazandırdığını her üyenin ilk alışverişinden 3 TL ve ayda 2000 TL ye varan Extra bonus kazanacaksınız! 

Üstelik hiçbir alışveriş limiti ve koşul yok! 

Katılmaya hazır mısınız? 

Sadece 2 dakikanızı alacak, başvuru formu sonrası, kazanmanın bu kadar kolay olabileceğine sizde inanamayacasınız! 

Daha detaylı bilgi almak ve kazanmaya başlamak için adres; http://www.bitenekadar.com/affiliate



İyi alışverişler bol kazançlar :)

Shout

0 yorum:

Yorum Gönder