21 Nisan 2013 Pazar

Bilgisayarınızı Reboot Restore RX ile Koruyun





Windows 'umuz da bir problem oluştuğu zaman başvurduğumuz ilk yol Sistem Geri Dönüşüm yapmak. Bazen bunu yapmak bile kurtarmıyor. Tek çare formatlamak. 

Sistem Geri Dönüşüm 'ü açıyorsunuz bir önce ki en iyi ayarları tarıyorsunuz, 2 ay öncesine ait :) Keşke daha yakın zamana bir sistem geri dönüşüm noktası oluştursaymışım diyorsunuz ama artık iş işten geçiyor. Bu yöntem etkili olsa da sistemi geri döndürüyorsunuz fakat yedekleme tarihinden sonra ki yaptığınız her şey kayboluyor. Bilgisayarı kurtarıyorsunuz belki ama bir çok verinizi de kaybediyorsunuz. 

Ama artık Reboot Restore RX yazılımı ile bilgisayarımızın her sorunsuz açıldığı ana geri dönebiliyoruz. Örneğin bugün bilgisayarımızı sorunsuz bir şekilde açtık. Bu yazılım o anda sistemin yedeğini alıyor. Çalışırken bir anda Windows 'ta bir hata ile karşılaştık. Tek yapmamız gereken yazılım yardımıyla bilgisayarı yeniden başlatmak. Bu sayede sorunsuz açılışımıza geri dönebiliyoruz. Aylar öncesine değil yani. Bir önceki en sağlıklı açılışımıza dönmüş oluyoruz.

Yazılımın bir güzel tarafı da ücretsiz olması :) Bu yazılımla hem veri kaybı yaşamıyoruz hem de sistem geri yükleme noktaları oluşturmaktan kurtulmuş oluyoruz. Ayrıca sürücü ve güncellemelerden kaynaklanan sorunlarında önüne geçmiş oluyoruz. Daha fazla yararlanmak isteyenler var ise ücretli sürümünü de kullanabilirler...

Buradan Reboot Restore RX 'i bilgisayarınıza kurabilirsiniz.



Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla!




Shout

0 yorum:

Yorum Gönder