22 Nisan 2013 Pazartesi

Ücretsiz e-kitap Okuma Uygulaması Wattpad





İşte kitap kurtlarını sevindirecek bir uygulama. Yine Google Play 'de tesadüfen gezerken buldum, çok hoşuma gitti paylaşmak istedim bu uygulamayı. Özellikle öğrenci arkadaşlarımız için ücretsiz kitap okuma servisi olması çok işlerine yarayacak. Aslında kitap okumanın öğrencilikle falan bir alakası da olmaması lazım. Kitabı herkes okumalı. Okumamak artık büyük bir eksiklik.

Ücretsiz e-kitap uygulaması, ücretsiz e-kitap okuma servisi diye arama yaptığımız da karşımıza bir çok site geliyor fakat hiç birisi işe yaramayan türden. Özellikle seyahat sırasında kitap okuma istediğinizi karşılayamıyor bu tür siteler. Bu anlatacağım uygulama ile bu açığımızı kapatabileceğiz. Kendi kitaplığımızı oluşturabiliyoruz, arkadaşlarımıza önerebiliyoruz, beğendiğimiz bir sayfayı sosyal ağ hesaplarımızda paylaşabiliyoruz. Kısacası yok yok :) En güzel kısmı da ücretsiz olması!

Yabancı dil biliyorsanız zaten süper! Yabancı yapımcılar tarafından yapıldığı için genellikle İngilizce dilinde yazılmış kitaplar yoğunlukta. Ama uygulamanın Türkçe dil desteği de bulunuyor. Dili Türkçe yaptıktan sonra Türkçe yazılmış kitaplara ulaşabiliyoruz. Şunu belirtmeliyim ki güncel kitaplar yok. Yani piyasaya yeni çıkmış olan kitapları beklemek yanlış olur. Devamlı güncel olan uygulama da kullanıcılar kendi kitaplarına yer veriyorlar. İncelediğim kadarıyla bölüm bölüm arttırıyorlar yazılarını. Buda işin içine biraz heyecan ve merak katıyor :) Dediğim gibi piyasada ki kitapları bulmayı beklemeyin. Ama boş vakitlerinizde televizyon izlemek yerine buradan her gün 1 bölüm okusanız çok çok daha iyidir.

Ücretsiz e-kitap okuma servisi wattpad 'i buradan indirebilir, inceleyebilirsiniz. 

NOT; Uygulamayı android işletim sistemli tablet bilgisayarınız da veya akıllı telefonunuz da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Android işletim sistemine sahip bir cihazınız yoksa bu uygulamanın web sitesini de kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızdan www.wattpad.com adresine giriş yapabilirsiniz.

Ben nasıl indirip, dilini Türkçe yapacağınızı bir videoda göstermeye çalıştım. Çok iyi bir video olmadı ama işinizi görür. Nasıl Türkçe yaptığımızı, kitapları nasıl okuduğumuzu, sayfa geçişlerini videoda görebileceksiniz.






Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla!



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder