26 Mayıs 2012 Cumartesi

Bakire Olduğu İçin Erkek Arkadaş Bulamıyor


Bir internet sitesinde yine dolaşırken gözüme bu başlıklı bir haber ilişti. İçeriğini okumak için tıkladığımda Amerika 'lı atlet Lolo Jones 'in ifadelerinin yer aldığı haberi okudum. Evlilik öncesi sekse inanmadığını, bunun doğru olmadığını düşündüğünü dile getirmiş 29 yaşında ki sporcu.

Bundan yola çıkarak bu konu hakkında oturulup uzun uzun konuşabilme fırsatımız olsa çok güzel bir gün olurdu diye düşünüyorum. Böyle şeyler göreceli konulardır. Din, inanç gibi olgular da işin içine girince tamamiyle "evet yasak" sonucu çıkıyor sanırım. Empati kurularak düşünüldüğünde olaya bakacak olursak iki tarafta haklı çıkıyor olay daha da karışıyor. Şimdi kendinizi bir bayanın yerine koyun ve erkek arkadaşınızın sizden böyle bir isteği olduğunu düşünün. Doğal olarak bayanın kendisini koruma psikolojisi, ileride neler olabileceğini düşünmesi neticesinde cevabı hayır olacaktır ya da sıcak bakmadığını söyleyecektir. Doğru mudur bu ? Ee yani. Bayan ileride ayrılabilme ihtimallerini de düşünerek bu konuya sıcak bakmaz. Peki burada şu soru geliyor gündeme. Kafan da olası bir ayrılığı hep barındırıyor musun ? Bir erkekle ilişkiye başladığında hep kafanda acabalar mı yer alacak ? Şimdi konunun bayan kısmını bırakıp kendimizi erkeğin yerine koyalım. Bir erkek olarak soruyorum; Doğa da dişisin ilgi duymayan, onu istemeyen, kovalamayan bir erkek canlı gösterebilir misiniz ? Yok. Zaten böyle olması gerekiyor ki bir ilişkiden, üremeden vs bahsedebilelim. ( Zaten bayanlarla ilgilenmeyince de kızıyorlar o ayrı :) ) Çeşitli ihtiyaçları olabilir erkeğin ki vardır. Peki bu ihtiyacını kimden isteyecek ? "Aşkım tamam ben seni seviyorum ama başkası ile de sevişmeme izin ver" dese buna bayanın vereceği cevap ne olabilir sizce ? Hadi diyelim bu konuda ki bayan ve erkek arkadaşlarımız bayağı geniş çıktılar bayan izin verdi erkek de gitti oldu bitti. Doğru olan bu mudur peki ? Şimdi doğru olanı mı yapmış oldular ? Sanırım iki ucu boklu değnek deyimi bulaya cuk geliyor :)

Şimdi gelelim ünlü atletimiz açısından düşünmeye :) Bu güzel bayan hem erkek arkadaşı olsun istiyor hem de başında ki bu "olmaz!" derdi yüzünden yalnız kalıyor. Siz yerinde olsanız ne yapardınız ?
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder