26 Mayıs 2012 Cumartesi

Hürriyet Bumerang 'dan Yeni Rekor!

Evet gerçekten rekor. Hatta rekor kelimesi sanırım tam karşılığı değil bu anlatacağım olayın :) Dün Bumerang 'ın twitter 'da düzenlemiş olduğu RT yarışmasından son dönemin patlama yaratan Hande Altaylı 'nın Kahperengi kitabını kazandım. Rekor bunun neresinde mi ? Rekor bunun şurasında ;


RT yapmamın üzerinden henüz 18 saat geçmesine rağmen (Cuma akşamıydı) bugün (Cumartesi) saat 11.30 'da kitabım elime ulaştı. Rekor dediğim kısım işte burası. Gerçi burada Aras Kargo 'nun da hakkını verelim. Gerek kargoyu teslim aldıklarında gerekse teslim ettiklerinde cep telefonunuza kısa mesajla sizleri bilgilendiriyorlar. Sağolsunlar büyük bir hızla getirmişler. 18 saatte aldığım ilk hediye :))



Kitabı imzalayan Hande Altaylı 'ya , hızla ulaştıran Aras Kargo 'ya ve kazanmama vesile olan Hürriyet Bumerang 'a tekrar tekrar teşekkürler. Bumerang 'ı takip edin her zaman kazanın.



Kitaptan;

O sabah yatakta gözlerini açtığında ise kendini iyi hissetmiyordu. Bir gece önce Fırat 'ı görmek, dengesini altüst etmişti. Geçmişin asla sandığımız kadar uzakta kalmadığı gerçeğiyle yüzleşmek, yeteri kadar uzağa gitmediği kanısını doğuruyordu. Yoksa yıllar geçtikçe güçleneceğine, zayıflıyor muydu insan ? Olgunlaşacağıına koflaşıyor, dayanklılığını yitiriyor muydu ? Öğreneceğine unutuyor, bildiklerindne şüpheye mi düşüyordu  ? Geride bıraktığı onca şeyden ve onca yıldan sonra,böyle yaprak gibi titremek, kendini boşa dönmüş gibi hissetmesine yol açıyordu. Yürümüş, yürümüş ama hiç bir yere gidememişti. Belki de dünyanın yuvarlak olması, daima başladığın yere, yani kendine dçneceğin anlamına geliyordu.

Küçük bir Anadolu kasabasından İstanbul 'un ışıklı gecelerine uzanan bir yolculuğun hikayesi. Sevginin değil, mecburiyetin birlikte tuttuğu bir ailede büyüyen Narin ilk kez aşık olduğunda yolların nihayet daha büyük yollara bağlandığını, o büyük yolların başka şehirlere, ülkelere kavuştuğunu anlar.  Ve biri gittiğinde arkasında bir yol bıraktığını. Ama o yolların nefrete, ihanete de açıldığını anlaması için aradan yılların geçmesi, dostlukların sınanması, kaybedilenlerin bulunması gerekecektir.

Aşka Şeytan Karışır ve Maraz adlı romanları yayımladığı yıllarda en çok satanlar listesinden aylarca inmeyen Hande Altaylı 'dan yaşamın içinden, samimi ve sarsıcı bir roman.
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder