19 Mayıs 2012 Cumartesi

Bilgi Mayfest 2012


Düzenleyen: İstanbul Bilgi Üniversitesi
Yer: Santral Kampüsü
Başlangıç: 22.05.2012 00:00
Bitiş: 26.05.2012 00:00


Benzerlerinden farklı, yaratıcı, yenilikçi, açık tavrıyla katılımcıyı cesaretlendiren ve sosyal-kültürel birliktelik ile üretken bir ortam sunmaya hazırlanan BİLGİ Mayfest 2012, her sene yenilenecek konsepti ve dinamik yapısı ile pop müzikten klasiğe, dramadan sinemaya, edebiyattan tasarıma, spordan kitle eğlencesine uzanan etkinlikleri ile 22- 26 Mayıs tarihleri arasında Santral Kampüsü'nde gerçekleşiyor! 


26 Mayıs Eurovision Coşkusu! 26 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek büyük konser ile eurovision coşkusunu, Yüksek Sadakat, Manga, Mor ve Ötesi, Athena ve sürpriz konuk sanatçılar ile yaşama fırsatı. Üniversite fakültelerinin festival için hazırladıkları özel gösteriler, workshoplar, spor köyü ve daha fazlası için herkesi BİLGİ Mayfest 2012'ye bekliyoruz! 

22-25 Mayıs: Ücretsiz Etkinlikler Ana Galeri 1:In between space sergisi Galeri 1:Experimental Improvision Çağdaş Dans Gösterisi Multimedia Composition Sound Installation 

Etkinlik Çadırı:
Attitude Dans Gösterisi İstanbul Bilgi Üniversitesi Tiyatro Kulübü “İstasyon Oyuncuları” Tiyatro Gösterisi İstanbul Bilgi Üniversitesi Dans Kulübü Yılsonu Dans Gösterisi Kısa Film Gösterimi Çizgili Günler TV Stüdyosu:Sound Picnic Spor Köyü:Futbol sahası, voleybol sahası, ok atmaca, tırmanma duvarı. 

26 Mayıs:
Biletli Etkinlik Ana Sahne:
Luxus
Ramadan
Yüksek Sadakat 
Manga
Mor ve Ötesi
Athena
Ve sürpriz isimler...
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder