19 Mayıs 2012 Cumartesi

Chip Online Ücretsiz Bilgisayar Kursu



PC kullanmaya yeni başlayanların kolayca öğrenebilmeleri için 7 bölüme ayrılmış 300'ün üzerinde konu ile tamamen ücretsiz tek Online Bilgisayar Kursu. Üstelik SERTİFİKA 'lı!

PC kullanmaya yeni başlayanlara yönelik hazırladığımız uzaktan eğitim kursumuzda, amacımız herkesin PC'yi tanıyabilmesi, programları ve işletim sistemini doğru kullanabilmesi ve bilgisayarları hakkında yeterli bilgiye sahip olabilmeleri. 

Kursumuzun sonunda gireceğiniz final sınavımızın ardından, başarılı olduğunuz takdirde adınıza hazırlanacak CHIP Certified Computer User sertifikası ile başarılarınızı belgeleyebilirsiniz. Kursumuza katılmanız için yapmanız gereken çok basit, sadece sitemize ücretsiz kayıt olarak CHIP Online ailemize katılmanız ve dersleri CHIP Online üzerinden takip etmek. 

Kurs Bölümlerimize yukarıdaki menümüzden ulaşabilirsiniz. Her bölümümüzü aynı sırayla takip etmenizi öneririz. Sorularınıza hemen sağda görebileceğiniz Sıkça Sorulan Sorular bölümünden yanıt alabilirsiniz.
Eğer kursumuza katılmak istiyorsanız, kısa bir zaman ayırarak kayıtlı kullanıcı olun. Eğer kayıtlı kullanıcıysanız, konuları okurken giriş yapmış olmanız yeterli.

Kurs bölümlerimizin içeriğini basitçe anlatamı:

Temel Bilgiler

Bir bilgisayar sistemini oluşturan bileşenler ve sistemini oluşturan bileşenler ve sistemin nasıl çalıştığı ile ilgili bilmeni gereken tüm detaylar. 

Windows

Windows işletim sisteminin bilmeniz gereken tüm özellikleri ve Windows'u verimli kullanmak için yapmanız gerekenler. 

Pratik

Bilgisayarınızı baştan kurmaktan tutun da kullanacağınız temel uygulamaların püf noktalarına kadar hemen her türlü konuda ayrıntılı açıklamalar.  

İnternet

Aradığınız bilgilere en kısa yoldan ulaşmak ve tüm dünya ile kesintisiz bağlantı kurmak için ipuçları.  

Multimedya

Sınır tanımayan multimedya dünyasına ilk adımı atarken dikkat etmeniz gerekenler ve çok daha fazlası.. 

Sözlük

Bilgisayar hakkındaki tüm önemli teknik terimlerin alfabetik sıraya göre basit ve anlaşılabilir açıklamaları.  

Windows Vista

Microsoft'un son işletim sistemi Windows Vista'nın kurulumundan içeriği ve detayları. 


Başlamak için tıklayın!

Shout

0 yorum:

Yorum Gönder